Trinxat de col i patata amb camagrocs i botifarra de perol
La cuina de la Neus continua proposant receptes on els bolets juguen un paper cabdal
Per: Neus Cuscó
26.11.2016 11:26
Vilaweb
Ingredients:1 col verda arrissada
4 patates
1 tall de cansalada viada
250 g de camagrocs
1 botifarra de perol
4 alls
sal i pebre negre
4 patates
1 tall de cansalada viada
250 g de camagrocs
1 botifarra de perol
4 alls
sal i pebre negre
Elaboració:Bullim la col i la patata, fetes a trossos, fins que siguin ben toves. Agafem una paella, amb una mica d’oli i hi fregim la cansalada, a trossets petits. Reservem la cansalada i a la mateixa paella hi passem una mica la botifarra a rodanxes. També la retirem. Sofregim els alls a trossets i els camagrocs ben nets, fins que hagin perdut l’aigua. Si fa falta, hi afegim una mica més d’oli. Ho reservem.
Notícies del dia
Cada matí rebràs les notícies del dia a la teva bústia de correu
Posem la col i la patata a la paella, aixafades al gust de cadascú. Hi afegim els bolets, els alls, la cansalada, i deixem que s’enrosseixi. Li donem forma de truita. Un cop feta, la servim amb les rodanxes de botifarra per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada