El Cavatast, la fira de degustació de caves i gastronomia, es fa aquest cap de setmana a Sant Sadurní d’Anoia. En la mostra hi participen gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava de la zona i també diverses empreses de restauració, xarcuteria i pastisseria. Adquirint un tiquet, els amants del cava podran tastar varietats noves i acompanyar-les amb productes de la terra com ara pa artesà, pernil o formatge.
A més, a la fira hi haurà tasts guiats, classes magistrals, tallers per a aprendre a fer còctels de cava… Molts cellers també ofereixen degustacions de totes les seves varietats. N’hi ha una de cava sense sulfurs. Però el que abunda més són els maridatges, n’hi ha de tota mena: amb peixos fumats, amb productes enllaunats, amb anxoves, amb marisc…
En el Cavatast també hi ha activitats paral·leles d’enoturisme, com ara visites al Centre d’Interpretació del Cava Fassina i portes obertes en alguns cellers de la vila. A més, pel Cavatast, tot Sant Sadurní es vesteix de festa i s’organitza una fira d’artesania a la Rambla de la Generalitat amb parades, mostres d’oficis, tallers i activitats infantils.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]