Per fer 2 o 3 pilotes:
200 g de carn picada de vedella
200 g de carn picada de porc
2 ous
pa ratllat
farina
all
julivert
200 g de carn picada de porc
2 ous
pa ratllat
farina
all
julivert
Elaboració:
En una olla hi posem deu litres d’aigua freda i hi afegim
tots els ingredients menys les pilotes, les botifarres, les patates i la
col. Els cigrons els haurem remullat abans. Ho posarem a bullir a foc
una mica viu, entre dues i tres hores.
Mentrestant, fem les pilotes: Barregem les dues carns picades i hi
afegim els dos ous sense batre. Ho treballem bé, hi afegim el pa ratllat
i l’all i julivert trinxat. Donem forma a les pilotes, les enfarinem i
les afegim al brou (passades entre dues i tres hores). També hi afegim
les patates i la col. Ho fem bullir tot uns vint minuts més. Hi afegim
la botifarra blanca i quan faltin tres minuts la negra.Un cop fet, colem el brou i en reservem una part amb totes les carns i les verdures perquè no es refredin. Tornem el brou colat al foc i quan bulli hi tirem els galets. Els deixem bullir a poc a poc uns deu minuts.
Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada