El Tapa a Tapa torna a Sitges
Últim cap de setmana per a gaudir el certamen gastronòmic
Per: Redacció
07.04.2017 02:00
X
Funcionalitat només per a subscriptors
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.
Vilaweb
Els assistents no només aporten els seus paladars per a gaudir del tast, també el seu criteri per a decidir la millor tapa d’aquesta edició. Acompanyats de la guia de l’esdeveniment, aquells qui decideixen erigir-se com a jurat poden puntuar les tapes i entrar en el sorteig de tres caps de setmana en tres hotels de Sitges.
La diversitat dels plats va des de la simple hamburguesa fins a d’altres tan elaborats com el ‘Negrito’: un entrepà de calamars estofats amb allioli d’alls escalivats, en un pa de tinta de calamar i reducció de peix. Cal afegir que el ventall de bars i restaurants que s’hi presenten és tan obert que hi caben tan locals populars com ara l’Sport Bar i restaurants que apareixen a la Guia Michelin com ara Casa Hidago.
El guanyador del vot popular podrà participar en el concurs Tapa de l’Any 2017 que també organitza Estrella Damm, i que es farà l’últim dia del Sitges Tapa a Tapa (el diumenge dia 9 d’abril). La seu serà l’Auditori de l’Hotel Melià i el jurat està format per alguns dels gastrònoms més destacats del país: la restauradora Ada Parellada, la sommelier Meritxell Falgueras i el periodista especialitzat en gastronomia Mikel López Iturriaga. L’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany seran els presentadors del concurs.
[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada