Ingredients:
(per a quatre persones)
1 col grossa
4 patates grosses vermelles
4 talls de cansalada viada fineta
4 grans d’alls
4 botifarrons de ceba i pinyons
oli i sal
Elaboració:
Bullim les fulles de col amb aigua i sal uns deu minuts i després hi afegim les patates tallades a trossos. Quan tot sigui cuit, ho escorrem i trinxem, però sense que arribi a ser com un puré.
En una paella posem oli i sofregim els alls a trossets. Els reservem. Després, enrossim la cansalada. També la reservem. Sofregim la verdura. Passem els botifarrons oberts per una altra paella, perquè el trinxat no s’enfosqueixi.
Emplatem el trinxat i per sobre hi posem la rosta, el botifarró i els trossets d’all pel voltant.
Aquest
article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que
amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us
arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de
VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem
que us apunteu clicant ací.
(per a quatre persones)
1 col grossa
4 patates grosses vermelles
4 talls de cansalada viada fineta
4 grans d’alls
4 botifarrons de ceba i pinyons
oli i sal
Elaboració:
Bullim les fulles de col amb aigua i sal uns deu minuts i després hi afegim les patates tallades a trossos. Quan tot sigui cuit, ho escorrem i trinxem, però sense que arribi a ser com un puré.
En una paella posem oli i sofregim els alls a trossets. Els reservem. Després, enrossim la cansalada. També la reservem. Sofregim la verdura. Passem els botifarrons oberts per una altra paella, perquè el trinxat no s’enfosqueixi.
Emplatem el trinxat i per sobre hi posem la rosta, el botifarró i els trossets d’all pel voltant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada