Ingredients:
250 g farina de força
mig sobre de Royal
3 ous
100 g de sucre
150 mg de llet
3 cullerades d’oli de gira-sol
ratlladura d’una llimona
una copeta d’anís
oli abundant per a fregir
sucre llustre
Elaboració:
En un bol, posem els rovells d’ou i el sucre i remenem fins que
blanquegi. Hi afegim la ratlladura de llimona, la llet, l’oli, l’anís,
la farina i el llevat Royal. Ho barregem tot i ho deixem reposar uns
vint minuts. Després, hi afegim les clares a punt de neu en compte.
‘Diari d’un judici polític’, per Josep Casulleras
Rebeu cada dia al vostre correu la crònica i l’anàlisi de tot allò que passa al Tribunal Suprem espanyol
En una paella fonda o un cassó, plena d’oli ben calent,
anem fregint els bunyols, amb l’ajuda de dues culleretes. Una vegada ben
daurats, els escorrem amb l’ajut d’un paper de cuina. Els col·loquem en
una safata i, per acabar, els aboquem sucre llustre per sobre.
Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot
Si podeu llegir VilaWeb és perquè
milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la
redacció arribe a les vostres pantalles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada