dissabte, 13 de juliol del 2019

Converses literàries entre Malvasia- SITGES

Converses literàries entre Malvasia

El col·lectiu Mir Geribert, d'escriptors del Penedès històric, s'apropa al CIM per compartir literatura, Malvasia i patrimoni.
La primera sessió tindrà lloc el proper divendres 19 de juliol a les 19:30h, al nostre pati: els gèneres literàries t'esperen!

Activitat gratuïta.
L'entrada serà a partir de les 19h.

Jornada de portes obertes

A partir d'aquest estiu, l'últim diumenge de cada mes, podreu gaudir de'una jornada de portes obertes al CIM. Vine a descobrir el patrimoni i la història d'aquesta varietat de vi tant sitgetana! 
Visita autònoma pel CIM 5€
Podràs descobrir el passat vitivinícola de Sitges, i la relació que l'Hospital té amb aquest vi. 
Acabada amb una degustació de Malvasia de Sitges. S'estima que la visita  autònoma completa es realitza amb 60 minuts aproximadament.

Visita DEERING 10€
Podràs gaudir d'una visita guiada pel complex de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges: l'edifici modernista, les vinyes i el CIM. Acabada amb una degustació de Malvasia de Sitges. La duració total d'aquesta visita és de 60' aproximadament.

Horaris de les visites guiades DEERING (sense reserva prèvia)
Divendres 17h i 18h
Dissabte 12h, 13h i 17h
Diumenge 12h i 13 

 
Visita LLEGAT LLOPIS_ 20€
Després d'una visita guiada pel complex de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, les vinyes i una visita guiada pel CIM, acabarem amb un tast guiat dels productes del Celler de l'Hospital. La duració total d'aquesta visita és de 120' aproximadament. En acabar el tast guiat, temps lliure pel CIM.
Cal reservar a visites@cellerdelhospital.cat 
 
HORARIS DEL CIM
Divendres 17h a 19h
Dissabte 11h a 14:30h i 17h a 19h
Diumenge 11h a 14:30h   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada