dijous, 28 de novembre del 2019

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Música, solidaritat, feminisme… Aquest cap de setmana ve carregat amb un munt d’activitats. A l’Espluga de Francolí, el col·lectiu Riuada Solidària ha organitzat la Riumuntada, tres dies plens de música i solidaritat per a recaptar fons pels damnificats del temporal de l’octubre. A més, pels amants de l’art s’inaugura una exposició a la Nau de València i el festival Femme In Art, a Amposta, mostra l’acció artística feminista. A Valls, comença la temporada de calçots i la Pobla reivindica el seu arròs. També per qui li agradin els jocs de taula, té una cita imprescindible al festival DAU, a Barcelona. Tot això i molt més són les propostes per a aquest cap de setmana:

Fira de l’Avet d’Espinelves: un dels mercats de Nadal més emblemàtics

Espinelves. Del 30 de novembre al 8 de desembre. Es preveu que les nou parades especialitzades en la venda d’avets despatxaran uns 4.000 arbres durant els deu dies de fira. Més informació: Fira de l’Avet d’Espinelves.
Espinelves

Mercats de Nadal 2019: les quinze fires que no podeu deixar perdre

Arreu del país. Durant el mes de desembre. Us oferim una llista de mercats de Nadal més importants del país · N’hi ha de tota mena: d’històrics, de pessebres, tions, artesania, gastronomia… Més informació: Mercats de Nadal.

Arriba el Mercat de Nadal del llibre, el Sant Jordi d’hivern

Barcelona. 30 de novembre i primer de desembre. Juntament amb Sant Jordi, Nadal és l’època de l’any en què es venen més llibres. Sabent-ho, el Club TR3SC ja fa sis anys que organitza a començament de desembre el Mercat de Nadal del Llibre, conegut popularment com el Sant Jordi d’hivern, que es fa a l’Antiga Fàbria d’Estrella Damm. Més informació: Mercat de Nadal del Llibre.
Mercat de Nadal del Llibre

‘Badlands’, l’exposició del fotògraf Tomeu Coll sobre la Mallorca que no veuen els turistes

Palma. Del 26 de novembre al primer de desembre. El fotògraf Tomeu Coll presenta el projecte ‘Badlands – Males Terres’, una obra que s’estrena gairebé simultàniament a tres indrets diferents: Palma, Roma i Berlín. Les mostres de Roma i Palma ja s’han inaugurat i demà s’obrirà la de Berlín. Més informació: ‘Badlands – Males Terres’


Festival Culturista: acostar la cultura als més menuts de casa

Barcelona. 30 de novembre i primer de desembre. Tallers, cinema i un espai amb productes pedagògics i sostenibles són les propostes del Festival Culturista, que aquest cap de setmana arriba per primera vegada a la Nau Bostik de Barcelona. Seran dues jornades plenes de tallers, a càrrec de tretze empreses i equipaments culturals ben diversos, amb l’objectiu de fer arribar la cultura als més menuts. Més informació: Festival Culturista.

Memefest: arriba al CCCB la festa del folklore i l’humor a la xarxa

Barcelona. 30 de novembre. El Memefest 2019, que es fa dissabte a les 19.30 al CCCB, vol tractar de l’auge i emblanquiment dels discursos d’extrema dreta a internet, en contraposició amb la força revolucionària de les comunitats amb relats alternatius. Més informació: Memefest.

La poesia onírica de Pau Riba i l’Orchestra Fireluche aterra al Tradicionàrius

Barcelona. 29 de novembre. El 2013, quan l’Orchestra Fireluche preparava el disc Tants caps, tants joguets i va demanar a Pau Riba de col·laborar amb ells recitant un poema per a una de les seves peces, ningú no s’imaginava que la barreja tindria un èxit tan rotund. La cançó ‘Nina de Miraguano’ va deixar amb ganes de més col·laboracions Riba-Fireluche, i aquest 2019, sis anys després, ha arribat el seu primer disc conjunt: Ataràxia. Més informació: Pau Riba i l’Orchestra Fireluche al Tradicionàrius.

Festival Residències Artístiques: catorze joves artistes sota el focus

València. 30 de novembre. Mostra els catorze guanyadors del Programa de Residències Artístiques per a joves de l’Ajuntament de València. Més informació: Festival Residències Artístiques.

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat obre portes i s’endinsa a Nadal

Corbera de Llobregat. Del 30 de novembre al 12 de gener. Els assistents podran passejar per un pessebre com el que hi ha a totes les llars, però amb mida real i amb figures en moviment Més informació: Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat.
pessebre vivent cobrera llobregat

Les estrenes: Eduard Fernández i Greta Fernández són pare i filla també a la gran pantalla, a ‘La hija de un ladrón’

Repassem la cartellera. Més informació: Les estrenes de la setmana.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada