Espatlla de cabrit bona
Ingredients:Una espatlla per persona si és petita i si és més gran es pot fer una espatlla per dues
persones
1 kg de patates petites12 tomàquets mitjans1/2 kg d’escalunyes4 grans d’all1 fulla de llorersal, pebre negre, oli o llard1 copa de vi ranci1 got d’aigua
Elaboració:En una safata d’anar al forn untada amb oli o llard, hi posem les espatlletes marcades, salpebrades. Hi posarem els alls tallats a trossets, que col·locarem entre en mig del tall que hem fet al marcar l’espatlla, la fulla de llorer i les patates petites, senceres, pelades. Hi afegirem un got d’aigua. Deixarem coure mitja hora l’espatlla al forn, 200°. Passat aquest temps li donarem la volta i hi afegirem les escalunyes, el tomàquet sencer i la copa de vi ranci. Si fa falta, afegirem més aigua. Deixarem mitja hora més de cocció (o tres quarts depenent del forn) i ja tindrem el plat a punt. El servirem calent.
Notícies del dia
Cada matí rebreu les notícies del dia a la vostra bústia de correu

[Heu pensat que ajudaríeu molt VilaWeb aportant-hi una petita quantitat per a fer-vos-en subscriptors? Cliqueu ací per apuntar-vos-hi. I gràcies per llegir-nos.]