dijous, 16 d’octubre del 2014

Libres e iguales crida a fer boicot al 9-N

15/10/2014
Consulta

Libres e iguales crida a fer boicot al 9-N

Sense títol
Cayetana Álvarez de Toledo

Demana als espanyolistes no ser "còmplices" de la consulta

Xavier Lladó
El Singular
El moviment espanyolista 'Libres e iguales' crida a fer boicot al 9-N i advoca per solidaritzar-se el proper 9 de novembre amb els catalans que veuen "amenaçats" els seus drets per la conducta "irresponsable "del seu president, Artur Mas, a qui acusa d'haver perdut" el més elemental control polític "de les seves decisions.

També demana als catalans que rebutgin ser "còmplices" d'un "simulacre" que, al seu entendre, "degradaria" la seva condició de ciutadans, i al govern de Mariano Rajoy que faci un "escrupolós escrutini jurídic "de totes les accions pugui dur a terme el president català

Aquesta plataforma cívica reacciona així en un comunicat a la decisió anunciada aquest dimarts per Mas de convocar per al pròxim 9 de novembre una consulta alternativa a la suspesa pel Tribunal Constitucional.

Per 'Libres e iguales', Mas "envileix" la condició d'un governant democràtic en plantejar als seus conciutadans el que considera una "burla" a la llei per seguir endavant amb els seus plans "secessionistes".

A més, aquest moviment, que encapçala la diputada popular Cayetana Álvarez de Toledo, creu que el cap de l'Executiu català es "desqualifica rotundament" per seguir per continuar exercint el seu càrrec, en considerar, "amb un insòlit llenguatge bel·ligerant", que l'Estat espanyol és el seu principal adversari. (Álvarez de Toledo, és membre de la FAES, l'òrgan ideològic del PP).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada