dilluns, 13 d’octubre del 2014

'País groc', El groc il·lumina el pont penjant d’Amposta i s’escampa per l’Ebre

PWR SI ENS MIREN...

'País groc'

El groc il·lumina el pont penjant d’Amposta i s’escampa per l’Ebre

Avança la pintada de façanes a Poblenou del Delta, on a migdia Forcadell, Casals i Llach faran un acte central.

, Terres de l'Ebre | Aguaita,Cat 12/10/2014 a les 09:53h
 
Tortosa, Roquetes, Amposta, Poblenou del Delta i altres municipis ebrencs s’han començat a sumar este cap de setmana a la campanya que amb el lema #paísgroc i impulsada per l’ANC i Òmnium Cultural pretén vestir de groc tants espais de Catalunya com siga possible. És una proposta simbòlica per evidenciar l’àmplia mobilització a favor de la consulta el 9-N.

A Tortosa s’han penjat banderoles grogues a les faroles del pont de l’Estat amb el lema Cap a la independència. A Roquetes, on l’il·lustrador Ignasi Blanch ha dissenyat la samarreta groga de Roquetes cap a la independència, dissabte a la tarda es va fer una cercavila, i a Amposta, al vespre es va il·luminar el pont penjant de color groc com a colofó d’un acte central de campanya en el que hi van intervindré l’economista Germà Bel; la coordinadora de l’ANC a les Terres de l’Ebre, Irene Fornós, i Toni Llimona, de la sectorial de pagesos de l’ANC.

Mentrestant, a Poblenou del Delta, es van avançar els preparatius per a l’acció més espectacular, que consistix en pintar de groc una setantena de façanes del municipi, aquelles en què el propietari haja donat el permís (el campanar, per exemple, no, perquè el Bisbat no l’ha concedit). Esta acció, que ja s'ha remprès avui de bon matí, culminarà a migdia en un acte públic que comptarà amb la presència de Muriel Casals, Carme Forcadell i Lluís Llach.

De bon matí ja s'han emprès les tasques per pintar Poblenou. Foto: via @albertvidalcat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada