dissabte, 11 d’octubre del 2014

Poblenou del Delta i el pont penjant d'Amposta, de color groc avui

Dissabte  11.10.2014  06:00
Autor/s: ACN

Poblenou del Delta i el pont penjant d'Amposta, de color groc avui

L'ANC i Òmnium Cultural fan aquestes accions en el marc de la campanya 'País Groc'

VilawebL'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han escollit Poblenou del Delta per fer una acció 'contundent' per tenyir de color groc un poble de Catalunya en el marc de la campanya 'País Groc' per defensar la consulta del 9-N. L'acció es fa aquest matí i acaba amb una gran festa a migdia. Davant la impossibilitat d'aconseguir el permís per pintar tot el poble de color groc -una setantena de cases han dit que sí-, s'escolliran les cases sota una pauta estètica que fixarà el director de cinema i guionista Marc Recha, que dirigirà l'espot publicitari que es farà. El mateix dia, es farà un acte central a Amposta que inclourà la il·luminació del pont penjant de color groc.
Des de 'Ara és l'hora' s'ha fet una crida a participar per pintar part de Poblenou de groc. 'El material el posem nosaltres només cal que s'atreveixin a agafar una brotxa i que vinguin vestits de groc', ha assegurat Marcel Guiu, membre de l'ANC.

Ja s'han preparat un centenar de pots de pintura i edifici com l'església quedaran al marge de la campanya, ja que el bisbat de Tortosa no ha donat el permís. L'ANC i Òmnium han explicat que després de la campanya es tornarà a pintar les cases de blanc, amb professionals. 'Quan vam dissenyar l'acció vam pensar en buscar un poble amb totes les cases de color blanc i, de seguida, la primera opció sempre va ser Poblenou. Com no hem obtingut el permís per pintar-lo tot de groc, només en farem una part', ha afegit Guiu.

D'altra banda, l'ANC celebrarà un acte central de campanya a l'embarcador d'Amposta on intervindran, entre altres, l'economista Germà Bel , o la representant de l'ANC a les Terres de l'Ebre, Irene Fornós. L'acció inclourà també la il·luminació del pont penjant d'Amposta de color groc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada