La cuina de la Neus: Macedònia de primavera
Amb maduixots, meló i nespres, molt refrescant i digestiu
Per: Montserrat Serra
14.05.2016 02:00
Vilaweb
Ingredients:(per a 4 persones)
2 melonets Gàl·lia
250 g maduixots del Maresme
10 nespres
4 cullerades soperes de sucre roig
Suc de dues llimones
2 melonets Gàl·lia
250 g maduixots del Maresme
10 nespres
4 cullerades soperes de sucre roig
Suc de dues llimones
Elaboració:Tallem els melons per la meitat, els buidem tot fent boletes. Els posen en un bol. Després netegem els maduixots, sense treure-li la part del tronquet i les fulles, perquè no agafin aigua. Els afegim al bol. Pelem les nespres, traiem els pinyols i els partim per la meitat. També els afegim al bol.
Posarem quatre cullerades de sucre i el suc de dues llimones dins del vol amb les fruites i ho deixem reposar un parell o tres d’hores.
Per a la presentació, aprofitarem la closca del meló, que servirà de recipient per acollir la fruita macerada. La meitat de la closca del meló es col·locarà dins d’un bol transparent.
Aquesta macedònia és una base que es pot servir acompanyada amb iogurt, nata, vi dolç, suc de taronja…
(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada