dimarts, 7 de novembre del 2017

Els companys de Romeva organitzen una nedada popular i solidària amb el conseller

Política

Els companys de Romeva organitzen una nedada popular i solidària amb el conseller

Els nedadors recorden que "en Raül ha superat totes les metes que s'ha proposat", motiu pel qual ara volen "ajudar-lo a superar la situació més injusta i difícil"


per Nerea Rodríguez 07/11/2017 
elMón                           

Cartell nedada solidària amb Raül Romeva


El món de la natació organitza el proper diumenge 12 de novembre una nedada popular en suport al conseller Raül Romeva. L'empresonament de Romeva i de la resta de membres del Govern ha dut al col·lectiu de nedadors proper al conseller a organitzar una nedada popular a Badalona. La iniciativa pretén fer arribar a Romeva, a l'Executiu, aixi com als presidents de l’ANC i Òmnium Cultural "l'escalf de la ciutadania". D'aquesta manera, també el món de la natació vol afegir-se a les nombroses mostres de solidaritat amb els consellers.

El coordinador de la nedada, Jonatan Gómez, ha afirmat que "el món de la natació d'aigües obertes ens sentim amb la necessitat de fer-nos escoltar" i ha recordat que "en Raül ha superat totes les metes que s'ha proposat", motiu pel qual "ara volem ajudar-lo a superar la situació més injusta i difícil". La crida s'ha ampliat a altres nedadors de tot Catalunya, que s'uniran a la iniciativa, i s'ha fet extensiva també a tothom qui s'hi vulgui sumar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada