divendres, 19 de desembre del 2014

Duran carrega contra Forcadell

NO PARA AQUEST ....
19/12/2014
Plebiscitàries

Duran carrega contra Forcadell

duran_lleida_individual_2_470_350
Josep Antoni Duran-Lleida

El líder d’UDC opina que la presidenta de l’ANC "té pressa per seure al Parlament"

Nerea Rodríguez
El Singular
El líder d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha carregat avui contra la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, pel fet que aquesta advoqui i insisteixi en que cal celebrar eleccions plebiscitàries a Catalunya. En la seva carta web setmanal, Duran escriu: “Sincerament, ja n'hi ha prou que la Sra. Carme Forcadell vagi emplaçant el president de la Generalitat a avançar eleccions. Sé que també té pressa per seure al Parlament, però, amb tot el respecte, no pot ser que doni de termini fins a març perquè es facin les eleccions”.

En relació a les eleccions, el líder d’Unió avisa que “no poden ser un fi en si mateix, com s'entesta a plantejar ERC. En tot cas poden ser un instrument per fer una consulta legal. Si repassem el contingut dels debats d'aquesta setmana, en lloc de generositat, flexibilitat i responsabilitat, el que trobes són unes ganes permanents per part d'ERC de confrontació amb CiU”.

I continua: “Per això no volen una llista de país, perquè el que els interessa -i és legítim- és simplement substituir CiU. I per a aquest objectiu no calen eleccions avançades. Aquest objectiu és respectable, però és de partit. L'altre és de país. Aquí rau la diferència!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada