diumenge, 29 de novembre del 2015

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(47).LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT, NO TENIM GOVERN I ELS TANCS ECONÒMICS SON A LA DIAGONAL.

Articles del Víctor
17.11-23.11.15
 ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(47).LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT, NO TENIM GOVERN I ELS TANCS ECONÒMICS SON A LA DIAGONAL. 



Aquest divendres farà dos mesos de l'esperat 27S, que esdevingué amb una victòria justa, però victòria de l'independentisme.La dels 60 +10 independentistes i a prop del 50% dels vots, tot això amb una Llei de Hom que va a la seva,encara que la culpa és nostra, doncs quan podíem no vàrem fer una Llei Electoral Catalana, com calia per desídia i interessos partidistes de tots els partits. Han passat dos mesos que s'ha jugat al Gat i la Rata, per dir-ho fi, i s'està perdent una gran oportunitat pel futur país. Mentre que l'esquerra-utòpica-anticapitalista-assembleària- i potser menys independentista del que proclamen i encara els sembla que són a l'estepa russa de fa cent anys, i que amb els seus -puritans- 10 escons, toquen la moral als 62 de Junts pel si, que sembla que també s'han inscrit al Club de les Tites-bullides. 
Mentre els neo-franquistes ens tenen enganxats pels...voravius, quan els tancs-econòmics ja enfilen la Diagonal i aquí els JxNohose, i els “Nens de la CUP”, encara juguen a cuinetes polítiques. I parlant de neo-franquistes, ús diré que: 

Franco (NO) ha mort, i tampoc el Franquisme Sociològic. (1) 

Fa tres dies que ha passat el 20N, i malgrat que fa quaranta anys ens varem, no tots, prendre un xampany, ara cava, ja glaçat per la mort del dictador. Ara ni tindrìem de posar una altra, i que no sia Freixenet. Perquè Franco (NO) ha mort, ja que Temps enrere dèiem que :-L'Estat Espanyol; L'Estat de les Autonomies; Espanya; La Nació; El Regne-, etc, estava plagada de Franquisme Sociològic, doncs ara podem dir de manera feacent que Franco (NO) ha mort, a l'España, d“Una, Grande y Libre” que en aquestes èpoques, també, ha tornat a renéixer, i l'únic que se'n salva un xic són les dues Nacions,sense Estat, Catalunya i Euskadi, que aguanten a tranques i barranques. Tots els altres, encara es senten vencedors,i després de quaranta anys, encara no han tingut la vergonya de demanar perdó, ni en col-lectiu , ni en particular, ans al contrari. Molts dels que manaven, influïen o intrigaven, des de fa més de vuitanta anys, ara son els pares, fills, nets, parents , amic i coneguts que manen, influeixen o intriguen, i no ha desaparegut aquell Franquisme Sociològic, que és l'ADN d'aquell “Atado y bien atado...”, que nosaltres - il.lusos- ens pensaven que amb la Transició feta amb POR, soroll constant de sabres i que esdevingué una Constitució poruga que els de l'“Una, Grande y Libre” se la van fer seva, malgrat que no i creien, que i alguns ni la votaren , ara se n'han fet una Bíblia Laica, com si fossin els “Principios inquebantables del Movimiento “ i amb la Llei fan igual que feia el Dictador, que segons l'historiador Ângel Viñas, de Franco va dir que “La seva voluntat era la llei... “.En parlarem.
El Cronicó independentista. (4) Del 02 al 04 de novembre del 2015.
El dilluns 02 de novembre del 2015, - continuant amb el dèiem el dilluns passat- direm que tant l'any 2006, el 2010 es van convocar reunions de la junta sense que hi haguessin tots els partits i alguns sense nomenar el portaveu, llavors ningú es va queixar i Ciutadans, PP i PSC en aquest 2006 i el 2010 acceptaren la mesura que ara rebutgen. El curiós del cas, és que aquest que s'omplen la boca de democràcia són els primers que no la respecten i en tenim manta d'exemples, com: la desqualificació de la democràcia del Parlament de Catalunya i la no acdeptació dels resultats del 27S. El Govern (PP) de l'Estat i els Unionistes estan fent, dient i atacant Catalunya , molt pitjor del que durant anys no havien fet “ pels fets violents del País Basc”.
..................
El catedràtic de Dret Constitucional Enoch Albertí va dir que: “Dubto molt que l'Estat s'atreveixi a aplicar l'article 155 a Catalunya” i avisa que si es vulneren drets fonamentals, la UE podria intervenir per parar els peus a l'Estat espanyol.
...................
El president del Govern de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla* - “ fruit del cafe para todos”-, ha demanat al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que emprengui la “reconquesta...!!!” d'aquells catalans “que no estan contents amb Espanya”. Partidari d'una reforma de la Constitució, però deixant clar que “hi ha vida més enllà de Catalunya i que la resta d'Espanya té també els seus problemes” .
...................
Aquest mateix dilluns l'expresident socialista de la Comunitat de Madrid-“ fruit del cafe para todos”-,Joaquín Leguina*, un demòcrata de pro, ha comparat els independentistes amb ETA. Ha parlat de la situació a Catalunya al programa Más Claro Agua, de 13TV, durant la seva intervenció ha arribat a assegurar que la “diferència d'ETA amb aquesta situació és que ells mataven i aquests no”, i tots tan amples.
* Heu pogut observar que tots aquets democrates com el pepero Miguel Ángel Revilla* i el socialista, i exPresident de la Comunidad de Madrid -“ fruit del cafe para todos”- Joaquín Leguina a l'hora d'anar contra Catalunya estant tots a la una.
...................
El dimarts 03 de novembre del 2015, el ministre d'Hisenda Cristobal Montoro amenaça de tancar l'aixeta a Catalunya si incompleix la llei, diu que l'Estat no finançarà "vel·leïtats independentistes", afirmant que és la més beneficiada pel FLA, (mecanisme de finançament de les autonomies).
...................
El dimecres 04 de novembre del 2015, el Secretari General del PSOE i el candidat Pedro Sànchez apuja el seu atac a l'Albert Rivera a causa de l'avanç de Ciutadans, dient : Són les noves generacions del PP”, afirma el líder dels socialistes./Continuarà el Cronicó
Sort que el Barça va guanyar al Madrid, 0- 4, i Els Minyons de Terrassa van fer el primer 4 de10 fm de la història, i els de Junts pel Sí i la CUP, encara juguen n'anirem parlant, tot anant cap a la independència... 
 Víctor Lluelles i Cardona Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada