diumenge, 1 de novembre del 2015

Tots Sants ho supera tot- Els Castellers de Vilafranca fan la millor diada de la seva història

Tots Sants ho supera tot

Els Castellers de Vilafranca fan la millor diada de la seva història

Xiquets i Borinots descarreguen el 2de9fm

Els Capgrossos coronen el pde8fm per primera vegada

, Vilafranca del Penedès-Nd | Actualitzat el 01/11/2015 a les 16:33h

3 de 10 amb folre i manilles descarregat pels Verds. Foto: Guillem Bargalló.

2015-11-01 Vilafranca del Penendès, Diada de Tots Sants
Colles Actuació
C. Sants Pde4cam, 3de9f, 2de9fm(id), 2de9fm, 4de9f, Pde4, Pde5, Pde5, Pde5, Pde4
C. Vilafranca Pde4cam, 3de9fa, 2de8sf, 3de10fm, Pde8fm, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4
X. Tarragona Pde4cam, 3de9f, 2de9fm, 4de9f(i), 4de8a(id), Pde7f(c)
C. Mataró Pde4cam, 4de9f, 3de9f, 5de8, Pde8fm(c)

Èxit sense pal·liatius per als Castellers de Vilafranca. Aquest migdia, a casa, han signat la millor actuació de la història dels castells. Mai cap colla no havia unit les tres construccions que han completat avui i tampoc hi havien afegit el pilar de 8 amb folre i manilles amb què han posat el colofó al final de l'actuació. Els Verds han completat d'entrada el 3 de 9 amb folre i l'agulla i han mesurat a la perfecció les forces per descarregar la torre de vuit sense folre a la segona. No ho assolien des de 2012. El 3 de 10 amb folre i manilles de la tercera ronda ha estat de postal i l'han tornat a descarregar dos anys després de fer-ho per últim cop.

Els Xiquets de Tarragona, per la seva banda, surten de Vilafranca amb un regust de contrastos. Avui han apostat per un 2 de 9 amb folre i manilles que, a la fi, els ha donat el resultat que esperaven: tornar-lo a descarregar després del primer que van dur a plaça. Acompanyat prèviament del 3de9f, després del dos emmanillat la bona dinàmica ha quedat diluïda just després. El 4 de 9 amb folre de la tercera ronda ha cedit quan tot just entraven les sisenes i el 4 de 8 amb l'agulla posterior s'ha hagut de desmuntar. Això els ha fet no intentar el pilar amb manilles i han acabat amb un pde7f que han carregat.

Satisfacció a les files dels Castellers de Sants. Després d'un 3 de 9 amb folre que han resolt a la perfecció, els Borinots han apostat per una torre emmanillada aparentment plàcida però que han tirat avall, per la confusió d'un casteller que deia haver sentit l'ordre. La segona, un punt més nerviosa, ha arribat a bon port i l'han descarregat. Els Borinots han acabat la diada amb el 4de9f i finalment han decidit reservar-se la carta del pilar de mèrit per a futures diades.

Els Capgrossos de Mataró prolonguen la bona dinàmica en què es veuen immersos des de fa tres setmanes. Avui, a Vilafranca del Penedès, han completat amb placidesa els dos castells bàsics de nou i han recuperat un 5 de 8 que feia dos anys que no assolien. El premi ha arribat en ronda de pilars, quan han coronat el primer pilar de 8 amb folre i manilles de la història de la colla.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada