divendres, 12 d’agost del 2016

Els nostres olímpics (Dia 7 – La prèvia)

Els nostres olímpics (Dia 7 – La prèvia)



12:30h – Sergio García
Golf: individual masculí


Segona jornada de la competició de golf, que inverteix l’ordre del primer dia en que Sergio García va acabar amb dos cops sota par i l’11è lloc a la classificació. L’objectiu passa per repetir o millorar actuació i esperar que el temps acompanyi la prova. D’aquí a dos dies ja es reparteixen les medalles: no es pot despistar.
Sergio Garcia

14:30h – Lois Maikel Martínez
Atletisme: Llançament de disc

Debuta l’atletisme als Jocs de Rio i un dels primers en començar a competir a l’estadi olímpic serà l’atleta del Playas de Castellón, nascut a l’Havana (Cuba) i establert des de fa 8 anys al País Valencià. En la seva segona participació olímpica aspira a classificar-se per a la final.
maikelmartinez

15:00h – Beatriu Ferrer-Salat
Hípica: Doma Clàssica / Gran Premi Especial

Per segon dia consecutiu l’amazona catalana tornarà a fer parella amb el seu cavall Delgado per intentar millorar la nota de la fase de classificació i accedir a la prova d’exercici lliure. Necessita acabar entre les 18 millors puntuacions. pot aconseguir-ho.
hipica

16:06h – Aina Cid i Anna Boada
Rem: Dos sense timoner

La Final A compta amb la presència de la jove parella barcelonina / ampostina disposada a plantar cara a algunes de les seves referents i, en definitiva, a les millors del món. Tot el que sigui competir de tu a tu amb les altres 5 parelles de la final serà una fita increïble per a Boada i Cid, que parteixen amb un diploma olímpic i a qui la lluita per les medalles, a priori, havia de quedar fora del seu abast. Són animals competitius.
CpWrOhZWEAACx3Q.jpg_large

15:50h – Pol Moya i Daniel Andújar
Atletisme: 800 metres

L’andorrà Moya arriba a Rio amb l’objectiu de fer el millor paper possible davant alguns dels candidats a podi com el polonès Lewandowski. Andújar, de la seva banda, opta a classificar-se per a les semifinals. El d’Almoradí, de 22 anys, competeix a la mateixa sèrie que Aman o Bosse.
andujar

18:05h – Jordi Xammar i Joan Herp
Vela: 470

La jove parella catalana afrontarà les mànegues 5 i 6 de la classe 470 amb l’objectiu de lluitar per situar-se entre els 10 primers i recuperar posicions a la classificació general. Han de tornar a afinar els detalls i lluitar entre els millors com ja van fer en la primera regata olímpica.
xammar herp

18:15h – Bàrbara Cornudella i Sara López
Vela: 470

A mesura que van disputant mànegues les cosines del maresme es troben més a gust a les aigües brasileres. Ahir, per exemple, ja van acabar una de les regates al top 8 de la competició. L’objectiu passa per continuar millorant i mantenir vives les opcions de disputar la medal race.
cornudellalopez

18:15h – Ivan Pastor
Vela: RS:X

El de Santa Pola afronta les tres darreres regates abans de la medal race situat a la 16a plaça de la general i sabent que no hi ha marge d’error perquè en una cursa va sumar 37 punts que l’obliguen a no fallar. L’accés a la cursa per les medalles (es classifiquen els 10 millors) és francament complicat: Pastor hauria de completar tres mànegues situat al top 10 per tenir esperances.
pastor

18:30h – Rafa Nadal i Roberto Bautista
Tennis: Torneig individual

Els quarts de final obren la primera porta cap a la lluita per les medalles al castellonenc i al manacorí. Nadal, que haurà de reservar forces per a la final de dobles masculina, jugarà contra el brasiler Thomaz Bellucci, que ha derrotat a rivals assequibles en rondes anteriors (Goffin, Cuevas, Brown). Bautista Agut, de la seva banda, s’enfronta a l’argentí Juan Martín Del Potro, el que va ser botxí de Novak Djokovic a primera ronda.
bautista

19:16h – Antonio Arroyo i Marc Sánchez
Natació: 1.500 lliures

La prova del fons en piscina és l’escenari en què competiran a la tercera sèrie el de Viladecans i el mallorquí que intentaran igualar o bé superar els seus millors registres personals. La classificació per a la final (no hi ha semifinals) és pràcticament una utopia.
sanchez

19:40h – Sílvia Navarro – Handbol

4a jornada de l’handbol femení i màxima igualtat al grup A, amb quatre seleccions empatades al capdavant amb dues victòries i una derrota. La selecció espanyola aspira a prendre avantatge amb el partit contra Romania, un dels rivals més assequibles del grup, però que ja ha donat una sorpresa a Rio.
navarro

21:00h – Helena Casas
Ciclisme en pista: velocitat per equips

Helena Casas farà el seu debut olímpic fent parella amb la basca Tania Calvo a la prova de velocitat per equips, en què han aconseguit una de les 8 places olímpiques. En una prova que es resoldrà amb la lluita per les medalles aquesta mateixa nit, Casas i Calvo han de fer el millor crono possible per mirar d’evitar el duel pel 7è lloc.
helena casas.jpg

21:30h – Marc López i Rafa Nadal
Tennis: Dobles masculins

Ha arribat la gran cita de la jornada: Marc López i Rafa Nadal juguen la final del quadre de dobles masculins contra la sorprenent parella romanesa formada per Mergea i Tecau, que han eliminat a argentins, brasilers o nord-americans per arribar fins a la gran cita del torneig. López i Nadal tenen medalla assegurada, però són favorits per a endur-se l’or.
nadallopez

22:00h – Selecció espanyola d’hoquei masculí

Darrer partit del grup A per a l’equip en què brillen jugadors com Roc Oliva, Xavi Lleonart, Quico Cortés o Àlex Casasayas. S’enfronten a la Gran Bretanya amb la tranquil·litat de saber que l’accés a quarts està garantit. Si guanyen o bé empaten, s’asseguraran la segona plaça de grup.
hoquei

22:45h – Selecció espanyola de bàsquet femení

Quarta jornada de la fase de grups i arriba el rival a priori més assequible per a l’equip que Alba Torrens està liderant a la pista cada partit d’aquests Jocs sota la direcció de Laia Palau. El Senegal encara no ha sumat cap triomf. Espanya ha de vèncer per mantenir opcions de lluitar per la segona plaça de grup, que ara mateix ostenta Canadà.
palau

01:50h – Competició de waterpolo masculí

En bona dinàmica després de les dues victòries consecutives contra els EUA i Croàcia, la selecció de Marc Minguell, Dani López Pinedo i companyia afronta el partit teòricament més assequible de la fase de grups contra França. Una victòria els obre de bat a bat la porta dels quarts de final. A les 15:20h hi haurà un autèntic partidàs entre Itàlia i la Croàcia de Xavi Garcia. Al grup A, el Brasil d’Adrià Delgado vol continuar el campionat de somni amb un nou triomf contra Grècia.
español

03:20h – Mireia Belmonte
Natació: 800 lliures

La darrera final de Mireia Belmonte als Jocs Olímpics serà la prova en què és la vigent subcampiona olímpica però en què no ha centrat esforços en els darrers temps. En aquest cas, l’accés a la final ja és un èxit per a la badalonina, que malgrat tot, intentarà plantar cara a les favorites i lluitar per apropar-se al tercer lloc de podi.
belmonte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada