El consell d’administració de Banc Sabadell es reunirà avui a la tarda d’urgència amb un punt sobre la taula: la possible aprovació del seu canvi de domicili social de cara a una eventual declaració d’independència el 9 d’octubre. L’entitat presidida per Josep Oliu es planteja moure la seu social a Alacant, Madrid o Oviedo, segons ha pogut saber l’ACN de fonts financeres. El canvi, si s’aprova, es podria efectuar en hores.
L’entitat va adoptar fa anys un canvi legislatiu per facultar el consell d’administració, sense necessitat de passar per la junta d’accionistes, per decidir el canvi de seu social. Aquesta modificació no implicarà moviments d’oficines ni de personal, segons garanteixen les mateixes fonts.
En la sessió d’ahir a l’Íbex 35, les accions del banc van perdre prop del 3%. Els títols de CaixaBank també van perdre al voltant del 2% del seu valor. Avui les accions d’ambdues entitats patien descensos d’entre el 0.1% i el 0.3%, però en el moment en què s’ha fet pública la notícia del possible trasllat de la seu les accions s’han anat recuperant, amb augments de l’1%.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]