dijous, 28 de febrer del 2019

Guardiola celebra l'alliberament de Rosell i el compara amb els presos polítics

Guardiola celebra l'alliberament de Rosell i el compara amb els presos polítics

"És un cas molt semblant al dels presos polítics, a qui acusen de sedició i rebel·lió, delictes que no han comès", ha declarat l'entrenador català
Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City.
Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | Europa Press
Com Gerard Piqué, Pep Guardiola és dels que diu les coses pel seu nom i no té cap problema, ans al contrari, a posicionar-se al costat dels presos polítics. L’entrenador del Manchester City ha celebrat que Rosell hagi sortit de la presó després de 21 mesos i ha comparat la situació de l’expresident del Barça amb la dels líders polítics que estan sent jutjats aquestes setmanes a Madrid.

"Estic molt content per Sandro Rosell i la seva família. No soc jutge, no hi entenc de lleis, però és molt difícil d'entendre que una persona pugui estar-se dos anys a la presó i que l'endemà del judici quedi en llibertat provisional. És un cas molt semblant al dels presos polítics, a qui acusen de sedició i rebel·lió, delictes que no han comès. Tampoc s'entén com poden continuar a la presó persones com Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que no són ni polítics”, ha analitzat el tècnic català.

Guardiola ha tornat a enviar un missatge de dignitat en una roda de premsa, en aquest cas la posterior a la victòria per la mínima del City contra el West Ham gràcies a un gol de penal d’Agüero. “Hem jugat molt bé. El resultat podria haver estat millor, sí, però la realitat és que no hem produït suficients gols pel nostre nivell. Estic satisfet amb el partit que hem jugat”, ha apuntat l’exentrenador del Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada