Concentració a favor del referèndum a Brussel·les organitzada per l'ANC
La presència de mig govern a Brussel·les obre la porta que es repeteixi la manifestació independentista del 2009 a la capital europea. Fa pocs dies un grup de ciutadans van crear un grup de Telegram on discutien la possibilitat de fer una manifestació a Brussel·les en les setmanes vinents. La campanya es va fer viral i els impulsors van canviar el grup, més caòtic perquè tothom pot dir la seva, per un canal, on els missatges són unidireccionals, que ja suma prop de trenta mil persones.
No hi ha data definitiva, però una proposta que s’ha discutit és fer coincidir la manifestació amb el dia de la constitució espanyola, el 6 de desembre. La iniciativa ha agafat prou repercussió perquè les entitats sobiranistes en prenguin part. El vice-president de l’ANC, Agustí Alcoberro, ha confirmat a El Suplement de Catalunya Ràdio que ja han contactat amb els impulsors i que formaran part de l’organització.
A banda del canal de Telegram, la manifestació ja té compte de Twitter, de Facebook i d’Instagram.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]