Aquest cap de setmana és l’última oportunitat per gaudir del Sitges Tapa a Tapa. La ciutat del Garraf acull aquesta ruta gastronòmica on 34 bars i restaurants ofereixen la seva millor tapa. I com que cap bona tapa no pot anar acompanyada d’una cervesa, Estrella Damm s’erigeix com a padrina de la festa. Damm hi posa la beguda i cada local el menjar, en una oferta de dos euros i mig.
Els assistents no només aporten els seus paladars per a gaudir del tast, també el seu criteri per a decidir la millor tapa d’aquesta edició. Acompanyats de la guia de l’esdeveniment, aquells qui decideixen erigir-se com a jurat poden puntuar les tapes i entrar en el sorteig de tres caps de setmana en tres hotels de Sitges.
La diversitat dels plats va des de la simple hamburguesa fins a d’altres tan elaborats com el ‘Negrito’: un entrepà de calamars estofats amb allioli d’alls escalivats, en un pa de tinta de calamar i reducció de peix. Cal afegir que el ventall de bars i restaurants que s’hi presenten és tan obert que hi caben tan locals populars com ara l’Sport Bar i restaurants que apareixen a la Guia Michelin com ara Casa Hidago.
El guanyador del vot popular podrà participar en el concurs Tapa de l’Any 2017 que també organitza Estrella Damm, i que es farà l’últim dia del Sitges Tapa a Tapa (el diumenge dia 9 d’abril). La seu serà l’Auditori de l’Hotel Melià i el jurat està format per alguns dels gastrònoms més destacats del país: la restauradora Ada Parellada, la sommelier Meritxell Falgueras i el periodista especialitzat en gastronomia Mikel López Iturriaga. L’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany seran els presentadors del concurs.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]