dijous, 27 d’abril del 2017

Guardiola: "No sóc pitjor entrenador per no haver guanyat un títol aquest any"

FUTBOL

Guardiola: "No sóc pitjor entrenador per no haver guanyat un títol aquest any"

El tècnic del City diu a Sky Sports que creu que ara és més bon tècnic perquè ha après "a gestionar situacions difícils" millor del que ho feia abans


Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha insistit aquest dijous que, malgrat que està a punt d'acabar sense títols la seva primera temporada al conjunt anglès, ha "millorat com a tècnic" des que va arribar a la Premier League. L'eliminació, diumenge passat, de la Copa d'Anglaterra a les semifinals ha deixat el preparador català sense títols en una temporada per primera vegada des que va arrencar la seva carrera com a entrenador, fa 9 anys.
"He après a gestionar situacions difícils millor del que ho feia abans"
Pep Guardiola Entrenador del Manchester City
"No sóc pitjor entrenador perquè no hagi guanyat un títol aquest any", ha dit Guardiola a la cadena britànica Sky Sports. "Crec que sóc més bon tècnic que abans perquè he après molt i tinc més experiència. He après a gestionar situacions difícils millor del que ho feia abans", ha assenyalat.
"Normalment, quan passa alguna cosa per primera vegada saps per què és, així que, que això [una temporada sense guanyar títols] hagi arribat després de 9 anys és increïble. A Espanya hi ha equips fabulosos que no guanyaran res aquest any, i això és una cosa que succeirà també a Europa", ha insistit.
" No estic en un club que hagi guanyat molts títols, com el Barça, el Bayern Munic, el Reial Madrid, l'Inter, el Juventus o el Milan. Per això et toca descobrir coses noves per ser cada vegada millor i per guanyar trofeus, com ho han fet també el United, el Chelsea o el Liverpool; tots, clubs amb més història que el Manchester City", ha afegit. "Per això vaig decidir venir aquí, ha sigut una bona lliçó per a mi. Per això ara crec que sé el que no hem fet bé i prendré més bones decisions per ser millors la temporada que ve", ha subratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada