dimecres, 30 de setembre del 2015

"Catalunya Experience" s'estrena a TV3 visitant el cap de Creus i la Garrotxa

"Catalunya Experience" s'estrena a TV3 visitant el cap de Creus i la Garrotxa

29-09-2015 22:00-Regió 7

Ivana Miño sobrevolarà amb Trevor Hawkins i Cori Jo Adams la Garrotxa  ccma
Ivana Miño sobrevolarà amb Trevor Hawkins i Cori Jo Adams la Garrotxa ccma


Mostrar Catalunya arreu del món per mitjà de viatgers amb una gran influència pública. Amb aquesta premissa s'estrena aquesta nit Catalunya Experience, la sèrie documental de gran format de TV3 presentada per l'actriu Ivana Miño. El format proposa fer un viatge de Catalunya al món, a través de la mirada de convidats dels cinc continents, que visitaran el país durant dotze capítols.
Dirigit per Xavier Brichs i rodat amb una imatge cinematogràfica d'alta qualitat i en anglès, amb la possibilitat de veure'l doblat i/o subtitulat, Catalunya Experience proposa a un grup de viatgers vinguts de diferents punts del planeta esquiar al Pirineu, veremar al Priorat i participar en festes com el Carnaval de Vilanova, Sant Jordi o la Patum per conèixer la realitat social, geogràfica i cultural de Catalunya. Són instagramers, bloguers, fotògrafs, presentadors de televisió i escriptors, provinents dels Estats Units, Sud-àfrica, Austràlia, Regne Unit, Polònia, Mèxic i Indonèsia.
El realitzador audiovisual nord-americà Trevor Hawkins, acompanyat de Cori Jo Adams, serà el primer dels convidats. Hawkins és un realitzador audiovisual dels Estats Units que té més de mig milió de visites a les xarxes socials, on mostra les seves aventures arreu del món. Acompanyats de la Ivana, aquesta parella de Kansas gaudirà del cap de Creus en el mes de novembre, visitarà un monestir únic al món, es capbussarà a la Costa Brava i es lleparà els dits dalt d'una barca de pesca. A més, tindran el privilegi de veure la Garrotxa des de l'aire i torraran castanyes en un mas que ja tenia el foc encès quan Colom va arribar al continent americà. Segons explica TV3 en un comunicat, Hawkins va assegurar que "aquesta experiència ha estat molt més autèntica que caminar per una terra desconeguda, mirant com un turista".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada