dimarts, 1 de novembre del 2016

Puigdemont ja té el seu caganer

Puigdemont ja té el seu caganer

L'empresa Caganer.com entrega al president la seva figura



Puigdemont ja té el seu caganer

EFE / BARCELONA
Dimarts, 1 de novembre del 2016 - 20:27 CET
EL PERIODICO                                           
Carles Puigdemont ja té el seu caganer. L'empresa gironina Caganer.com ha fet entrega al president al Palau de la Generalitat d'aquesta tradicional figura de fang, en què apareix vestit de negre, amb camisa blanca i corbata estelada. Els polítics s'han convertit en protagonistes habituals del món caganer, com també esportistes, cantants, actors, personatges infantils o líders internacionals, com el papa Francesc o el president nord-americà Barack Obama.
La família Alòs Pla, que a través de Caganer.com ven aquestes figures de pessebre a països d'arreu del món, ha explicat a Puigdemont la creixent demanda internacional que estan tenint els seus caganers, que fabrica artesanalment a les instal·lacions de Torroella de Montgrí (Girona). La família també ha demanat el suport institucional de la Generalitat per aconseguir que el caganer es converteixi en un record típic català, més enllà de la seva vinculació exclusiva al pessebre en període nadalenc.
Hillary Clinton, Donald Trump, Angela Merkel o els jugadors del Barça Leo Messi i Luis Suárez són altres dels personatges que compten amb el seu caganer aquest Nadal, segons Caganer.com, que disposa actualment d'un catàleg amb prop de 400 figures que amplia any rere any amb nous personatges reals i de ficció. L'empresa catalana ha volgut remarcar que les seves representacions de fang "no pretenen ser una burla, sinó un tribut".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada