dilluns, 5 de desembre del 2016

Barcelona manté tres escoles de negocis en l'elit europea

Barcelona manté tres escoles de negocis en l'elit europea


RÀNQUING DEL 'FINANCIAL TIMES'

Barcelona manté tres escoles de negocis en l'elit europea

AGUSTÍ SALA / BARCELONA3

El IESE reté el vuitè lloc, Esade en baixa un, fins al sis; i Eada dos, fins al 27

Dilluns, 5 de desembre del 2016 - 11:15 CET
EL PERIODICO                                           
Barcelona ha aconseguit mantenir tres escoles de negocis en l'elit europea. En concret, entre les 30 millors que selecciona el rotatiu 'Financial Times' anualment, encara que en aquesta ocasió dues de les entitats, Esade i Eada, han cedit llocs respecte a l'any passat.
El IESE reté el vuitè lloc en aquesta categoria, en què s'analitzen els postgraus de 90 institucions acadèmiques europees, mentre que Esade perd un lloc respecte a l'any passat i se situa sisena; i Eada baixa del 25 al 27. La madrilenya IE Business School conserva la quarta plaça.

PRIMERA MUNDIAL

Aquesta classificació, que encapçala per tercer exercici consecutiu la London Business School, es basa en un 'mix' de cinc rànquings més que elabora el rotatiu que són els dels millors MBA, 'executive MBA'. 'masters in management' i dues classificacions relacionades amb formació de directius. El IESE ocupa la primera plaça mundial en una d'aquestes dues últimes.
Només formen part del rànquing les escoles de negocis que estan en les altres cinc classificacions. Al darrere de la London Business School se situen les franceses HEC, com a segona; i Insead, que puja de la quarta a la tercera posición.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada