divendres, 15 de març del 2019

La Ruta de Vins de la DO Terra Alta a Barcelona està en marxa


La Ruta de Vins de la DO Terra Alta a Barcelona està en marxa

Garnatxa Blanca on Road és el nom de la ruta de vins que la Denominació d’Origen Terra Alta posa en marxa a Barcelona fins al 24 de març.
 VADEVI
Garnatxa blanca On Road

Garnatxa Blanca on Road és el nom de la ruta de vins que la Denominació d’Origen Terra Alta posa en marxa a Barcelona fins al 24 de març.Es tracta de la primera ruta de vins que la DO organitza a la capital catalana i es podrà gaudir a 8 locals dels principals barris del centre de la ciutat.

Amb l’organització d’aquesta ruta, la DO Terra Alta busca seguir fent difusió de la Garnatxa blanca, la seva varietat més emblemàtica i gràcies a la qual compta amb un distintiu propi: Terra Alta Garnatxa Blanca 100x100.

Els locals participants ofereixen als clients una copa de Garnatxa Blanca DO Terra Alta acompanyada d’una tapa, que és diferent a cada un dels locals, buscant oferir maridatges alternatius per tal d’ampliar l’oferta gastronòmica i que aquells que estiguin interessats en la ruta puguin gaudir de tastos diferents a cada local i descobrir la versatilitat de la Garnatxa Blanca.

Els locals de la ruta

La ruta està formada per 8 locals repartits a diferents barris del centre de Barcelona. Així, al barri Gòtic trobem Zona d’Ombra (Salomó Ben Adret, 12), una enoteca especialitzada en la venda i la degustació de vins a copes en un espai on la cultura també té un pes important.

Prop del barri Gòtic, a Ciutat Vella, es troba Sexy Wine (Joaquim Costa, 8), un club de vins amb una interessant i activa agenda de cursos i tastos. Tirant cap a Poble Sec, Cap de Suro (Jaume Fabra, 12), una botiga especialitzada en vins, amb degustació i productes curosament seleccionats per gaudir-ne.

Abans, parada a Sant Antoni, a Vinateria Rosaluna (Floridablanca, 5) un espai de vins on les copes s’acompanyen de propostes gastronòmiques i a on poder gaudir d’un bon grapat d’activitats lligades al món de la cultura en general i del vi en particular.

I a l’altra banda de Barcelona trobem dos locals al dinàmic barri de Poblenou: Més De Vi (Marià Aguiló, 123) i Bodega Alaparra (Pujades, 136). D’estils diferents, tos dos comparteixen i destil·len amor pel vi. Més De Vi és un espai tranquil i especialitzat en vins i productes de proximitat, on poder gaudir d’un bon sopar.Bodega Alaparra, d’ambient més informal, també té una gran proposta de vins maridats amb oferta gastronòmica i una bona agenda d’activitats amb tastos i maridatges.

I per acabar la ruta, dos locals al centre de Barcelona: Eixample Esquerra i Eixemple Dreta. El primer és AmoVino(Aribau, 30), un espai dedicat al vi on prendre una copa, maridar-la amb alguna tapa i, fins i tot, comprar alguna ampolla. A l’Eixample Dreta, al costat de la Sagrada Família, trobem Sagrades Tannines(Passatge de Simó, 20), un celler informal i acollidor, amb vins amb personalitat i una oferta gastronòmica per maridar-los.

Un cap de setmana a la Terra Alta

La Denominació d’Origen Terra Alta vol premiar a aquells que s’apropin als locals de la ruta per conèixer i gaudir de la seva Garnatxa Blanca. Així, aquells que participin de la ruta i que vulguin deixar constància, només hauran de fer-se una foto amb la seva copa de vi i penjar-la a les seves xarxes (Instagram, Facebook i Twitter) fent servir el hashtag #fansDOTerraAlta i mencionant el perfil de la DO Terra Alta. Les millors fotografies entraran en el sorteig d’un cap de setmana a la Terra Alta per conèixer de prop la comarca i gaudir de diferents propostes enoturístiques. A més, hi haurà també dos lots de vins per aquells que pengin les seves fotos i que en surtin guanyadores en segon i tercer lloc al sorteig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada