diumenge, 24 de març del 2019

Puigdemont a Neumünster un any després del seu empresonament



Carles Puigdemont ha arribat avui a Neumünster, a Alemanya, on va ser empresonat durant 12 dies arran de la segona ordre europea de detenció emesa pel jutge del tribunal Suprem espanyol Pablo Llarena. La vigília de l’aniversari de la seva detenció que va acabar suposant una de les grans derrotes judicials de l’estat espanyol, el president ha volgut agrair a la comunitat catalana de la zona el seu suport durant l’empresonament.


Molt content de retrobar a Neumünster els diputats al Bundestag @Diether_Dehm i @ZaklinNastic de @dieLinke. Van estar al nostre costat i encara hi són. Danke!!
Fins a Alemanya també hi han viatjat el vice-president del parlament, Josep Costa, la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie o el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castell que han assistit a un sopar amb diputats alemanys de Die Linke Diether Dehm i Zaklin Nastic.
Puigdemont farà una roda de premsa demà al matí davant de la presó de Neumünster. L’acompanyaran els seus advocats, Gonzalo Boye i Jaume Alonso-Cuevillas. Abans, farà una donació al centre penitenciari d’un centenar de llibres de la literatura catalana, traduïts a l’alemany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada