dissabte, 13 d’abril del 2019

Guardiola, millor entrenador del món segons la Federació Espanyola

Guardiola, millor entrenador del món segons la Federació Espanyola

El català ha estat considerat el tècnic més destacat de l'any en el 'World Soccer Congress', organitzat per la RFEF, la FIFA i l'empresa Palabe Consulting

elMón


Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE
La primera jornada del World Soccer Congress, un esdeveniment celebrat aquest divendres i dissabte a Barcelona i organitzat per la Reial Federació Espanyola de Futbol, la FIFA i l’empresa Palabe Consulting, ha finalitzat amb una entrega de premis que ha reconegut la tasca de Pep Guardiola al capdavant d’un Manchester City que no ha tingut rival a Anglaterra. El tècnic de Santpedor ha estat distingit com a millor entrenador de l’any en una cerimònia impulsada per la RFEF.

Guardiola no ha estat l’únic premiat. Entre d’altres, Gianni Infantino ha estat considerat com a “personalitat internacional de l’any”, el Milan ha rebut el guardó al “club del segle XXI” i el jugador de l’Espanyol Wu Lei ha estat considerat la “personalitat internacional de l'any del futbol asiàtic”. A més, la Fundació Johan Cruyff ha estat premiada per la seva contribució a les causes socials.

🏅 Premio @CongressSoccer al mejor entrenador del año: Pep Guardiola

📺 EN DIRECTO: http://www.rfef.es 

Enguany s’està vivint la segona edició del WSC Barcelona. La mateixa organització celebra “la confirmació de la creació d’un gran esdeveniment de referència en el sector esportiu mundial després de l’èxit de la passada edició, amb una cobertura mediàtica comparable als grans esdeveniments esportius”. “Espanya torna a ser l’epicentre del futbol mundial”, ha sentenciat la Federació Espanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada