Tsunami Democràtic ha cridat a mobilitzar-se el proper 18 de desembre, data final del primer Clàssic de la temporada. En una piulada aquest dijous al vespre, la plataforma ha considerat una victòria el canvi de data, que originalment coincidia amb la manifestació del 26-O de protesta per la sentència. "Guanyar sense baixar de l'autocar", ha celebrat.
Tot i això, el canvi de data no ha dissuadit la mobilització del Tsunami, que avisa que convocarà algun tipus d'acció el nou dia del Clàssic. De moment, però, no concreten més la convocatòria, tan sols asseguren que "ens veiem el 18 de desembre".
El Comitè de Competició ha confirmat avui la data final, després que decidís la setmana passada ajornar el partit en vista de la manifestació. La data escollida és la que volien tant blaugranes com madridistes, mentre que La Lliga volia que es jugués el 4 de desembre.
Tot i això, un dels problemes que sigui el 18 de desembre és que hi ha programats partits de la Copa del Rei. D'aquesta manera, el Barça, el Madrid i els seus rivals hauran de mirar els calendaris i acordar un nou dia.