La cuina de la Neus: Amanida de favetes
Per a les últimes faves de la temporada, però han de ser petites
Per: Montserrat Serra
04.06.2016 02:00
Vilaweb
700 g favetes pelades tipus «baby»
50 g pernil serrà
uns quants tomàquets «cherry»
1 ceba tendra
mig pebrot verd
1 pebrot vermell petit
1 manat de menta
1 paquet de créixems
una vinagreta feta d’oli d’oliva, sal, vinagre i pebre
Elaboració:
Bullirem les favetes, que han de ser petites, uns quinze minuts. Les escorrerem i les refrescarem amb aigua freda. Les col·locarem en una safata, on hi haurem posat uns quants créixems a sota. A sobre les favetes posarem els pebrots de dos colors, la ceba filetejada petiteta i els tomàquets «cherry» oberts per la meitat. A sobre de tot hi escamparem el pernil a taquets ben petits. Ho amanirem amb la vinagreta i ja podrem servir l’amanida, tot i que una mica fresqueta encara és més bona (la podem col·locar deu minuts o un quart d’hora dins de la nevera).
(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada