La cuina de la Neus: coca de cabell d’àngel
Per: Montserrat Serra
18.06.2016 02:00
Vilaweb
Ingredients:Una pasta de full rectangular (comprada)Un pot de mig quilo de melmelada de cabell d’àngelpinyons o ametlles filetejadessucre de llustre
Elaboració:
Encenem el forn a 200° abans de començar la preparació.
Obrim la pasta de full i l’estirem a sobre del mateix paper que porta. La col·loquem sobre la safata del forn i la punxem amb una forquilla. Amb els dits, amb la mateixa pasta, fem un rivet per tot el voltant, perquè quedi una mica més pujat. Agafem el pot de melmelada de cabell d’àngel i l’estenem per sobre la pasta. Després agafem l’ametlla filetejada o els pinyons i ho posen per sobre. Enfornem la coca, amb el forn encès a dalt i a baix, de 18 a 20 minuts. I ja tindrem la coca enllestida. La traurem del forn i la deixarem refredar. Un cop freda, la posarem a sobre d’una safata bonica i l’adornarem amb sucre de llustre per sobre. És una coca molt gustosa i molt fàcil de fer (si comprem la pasta).
(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada