dijous, 15 de gener del 2015

La premsa espanyola, irritada pel nou pacte sobiranista

5/01/2015
espanyolisme

La premsa espanyola, irritada pel nou pacte sobiranista

Sense títol

Els principals diaris madrilenys mostren el seu rebuig a l’avançament electoral d’Artur Mas

Alèxia L. Ferret
El Singular
La premsa espanyola està irritada pel nou pacte sobiranista. Avui publiquen en les seves portades el seu rebuig a l’avançament electoral que ahir va anunciar el president de la Generalitat, Artur Mas, pel pròxim 27 de setembre.

El diari ‘El Mundo’ titula “Mas pacta amb ERC eleccions a la tardor per evitar la seva caiguda”. En aquest sentit, el rotatiu madrileny també dedica el seu editorial al procés sobiranista, “un pas que mostra el fracàs de Mas i que culmina un pla inviable”.



En aquest punt, el diari ‘ABC’ encara es mostra més en contra d'aquesta decisió. El rotatiu titula en portada “Mas arrossega Catalunya a un altre fracàs", i afegeix que “cedeix davant d’ERC i avança els comicis el 27 de setembre per tapar la seva incapacitat. Fa un pas més en el viatge en lloc del desafiament sobiranista”. En el seu editorial, encara és més contundent: "Maltractament de Mas als catalans".



“Mas escull el desgovern i convoca les terceres eleccions en cinc anys”. Aquest és el titular que ‘La Razón’ ha escollit per obrir la seva portada. A més, també li dediquen el seu editorial i asseguren que “Mas s’agafa a la inestabilitat”.

Les portades de 'La Razón' i l''ABC'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada