dimecres, 14 de gener del 2015

Rajoy carrega contra les plebiscitàries


14/01/2015
Plebiscitàries

Rajoy carrega contra les plebiscitàries

Mariano Rajoy i Antonis Samarás
Mariano Rajoy i Antonis Samarás
 

El president espanyol opina que "són massa eleccions" i que "no és el millor"

Nerea Rodríguez
El Singular
El president espanyol, Mariano Rajoy, ha carregat avui contra la possibilitat d’un avançament electoral a Catalunya: “No em sembla el millor ni el més positiu”, ha dit des d’Atenas, on ha viatjat avui per oferir el seu suport al primer ministre grec, Antonis Samarás, perquè aquest aconsegueixi la reelecció en les properes eleccions.

Durant una roda de premsa des de la capital grega, i preguntat per les eleccions plebiscitàries catalanes, Rajoy ha considerat que “s’han de fixar prioritats” i que “la prioritat a tota Europa, i també a Espanya, és lluitar contra la crisi econòmica. I estem en un moment on ja es veu la llum”.

En aquesta línia, el president espanyol ha recordat que ja va haver-hi eleccions catalanes els anys 2010 i 2012, europees el 2014 i enguany municipals, motiu pel qual ha considerat que “són massa eleccions”. I ha afegit: “Els països necessitem temps sense convocatòries electorals”, tot i que ha deixat clar que “no sóc jo qui ha de prendre aquesta decisió”.

Grècia i Espanya com a model

Durant aquesta roda de premsa, Rajoy ha posat Espanya i Grècia com a model de recuperació a Europa, i ha assegurat que “Grècia i Espanya tenen la major taxa de creixement de feina de la zona euro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada