dijous, 15 de gener del 2015

Sala-i-Martín: "Espanya no és tan forta com sembla. Nosaltres sí"

14/01/2015
plebiscitàries

Sala-i-Martín: "Espanya no és tan forta com sembla. Nosaltres sí"

Xavier Sala-i-Martín
Xavier Sala-i-Martín, amb el coordinador de l'ANC Cornellà | FOTO: Cristian Muñoz

L'economista assegura després de l'anunci de les eleccions pel 27 de setembre que "això no es pot aturar"

Bernat Vilaró
El Singular

Sala-i-Martín, a l'Orfeó Catalonia de Cornellà | @bernatvilaro

L'economista Xavier Sala-i-Martín ha assegurat avui que "Espanya no és tan forta com sembla, i està cega i malalta, com Goliat". "Nosaltres sí, com David, som forts i a més tenim l’ANC, la il·lusió de la gent per ser lliures i prendre decisions", ha afegit en la conferència David contra Goliat. La viabilitat econòmica de l'Estat català, organitzada per l'ANC de Cornellà.

L'acte ha tingut lloc al mateix moment que el president de la Generalitat, Artur Mas, anunciava les eleccions plebiscitàries per al 27 de setembre de 2015: "Tenim una cosa que ens fa dèbils, la desunió entre els nostres polítics. El que he vist els darrers mesos m’ha preocupat molt, estic molt decebut", ha lamentat, per després afegir que "és important que vagin junts, no pas per les eleccions, sinó per l’endemà".


L'economista, durant la conferència a Cornellà | Cristian Muñoz

"No sé si des d’ara fins al setembre les coses s’arreglaran. Si no anem units, no servirà per res. Necessitem un govern unit i una societat també unida. Si no hi ha unió de veritat que no ho facin i no ens facin perdre el temps. El nostre pitjor enemic som nosaltres mateixos", ha sentenciat. "I el nostre millor aliat és l’actitud d’Espanya", ha precisat.

Tot i això, Sala-i-Martín ha tornat a advertir que, "mentre ens barallem entre nosaltres i els polítics no tinguin el nivell que cal, tenim una debilitat. L’ANC, la societat i la gent que s’ha manifestat és la gran fortalesa que tenim". Entre els prop de 300 assistents a la conferència, celebrada a l'Orfeó Catalonia de Cornellà de Llobregat, hi havia el president de Súmate, Eduardo Reyes, que ha aprofitat una petita pausa de l'acte per informar ell mateix a l'economista de l'anunci de Mas: "Això no es pot aturar", ha conclòs satisfet Sala-i-Martín.


Sala-i-Martín, amb Reyes a Cornellà | @bernatvilaro
Xavier Sala-i-Martín
Xavier Sala-i-Martín, amb el coordinador de l'ANC Cornellà | FOTO: Cristian Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada