diumenge, 18 de febrer del 2018

A CORRE-CUITA. (6)-Pep Guardiola i el seu llaç groc.

Articles del Víctor

14.02.18
A CORRE-CUITA. (6)

Pep Guardiola i el seu llaç groc.
Avui no parlarem dels Carnavals; Ni de Sant Valentí; O del llaç groc que vol treure la Guàrdia Civil de l'Ajuntament de Calella; De la multa de 90 milions d'euros que la CNMC, ha imposat als quatre grans bancs espanyolistes (Sabadell, CaixaBank, BBVA,i Santander), per posar-se d'acord i manipular les condicions dels productes financers pactats amb els clients, durant 10 anys; O la mort de la Muriel Casals, que de tot ho farem un altre dia.
Però sí que parlarem de llaços grocs i més concretament del llaç del Pep, sí del Guardiola,i no perquè ahir (13 de febrer),el Manchester City,va guanyar al Basilea, per 0 a 4. Direm que el dia abans del partit, TV3, va entrevistar al Pep Guardiola,pel partit de Champions, contra Basilea, que era la part important de l'entrevista. Va acabar el tema futbolístic assegurant que: “El FC Barcelona és l'equip amb més opcions de guanyar la Champions perquè té l'avantatge de tenir un jugador com Leo Messi.” Però en arribar al final, com no podia ser d'altra manera l'entrevistador li va fer referència al Llaç Groc, que eternament llueix, on demana la llibertat dels presos polítics.I així comença l'entrevista a TV3, purament reivindicativa, on Pep Guardiola va recordar que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, i els Jordis ja “Fa més de 100 dies empresonats. Són massa dies. Acusats de rebel·lió i sedició, gent que em sembla que són molt i molt pacífiques. Espanta perquè et pot passar a tu. Et pot passar a tu si el nivell és tant, tant... Espanta una mica”. Llavors ha insistit, hi va denunciar: “Fa l'efecte que hi ha molt poca humanitat en aquest sentit per part dels encarregats que han posat aquesta gent a la presó. No s'ho mereixen, sincerament. No s'ho mereixen”. I en acabar l'espècie monòleg, digué: “Tant de bo puguin sortir. El primer pas que s'ha de fer com a poble és que aquestes quatre persones deixin d'estar a la presó”.
El gran avantatge que té el Pep, amb el seu Llaç Groc, és que a ell, sense limits, se l' escolta arreu del món, cosa que treu de polleguera al Govern Espanyol. I nosaltres hi tornarem a corre-cuita.
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada