dilluns, 26 de febrer del 2018

A CORRE-CUITA. (9 )-El Llaç Groc del Pep.

Articles del Víctor 

24.02.18 

A CORRE-CUITA. (9)
El Llaç Groc del Pep.
Dies endarrere vaig fer un “A corre-cuita”, sobre el Llaç Groc del Pep Guardiola, i sembla com si haguéssim aixecat la veda, ja que fa uns dies la Guàrdia Civil a l'Aeroport del Prat va escorcollar l'avió privat en què viatjava la família de Pep Guardiola, justificant que buscaven el president Puigdemont, fets es repetiren el passat dijous 22 de febrer, això ja és paranoia pura.
Però el motiu de l'escrit d'avui és que resulta que ahir mateix, divendres 23 de febrer va rebre una sanció de la Federació de Futbol Anglesa, que ja l'havien avisat dies abans per dur el llaç groc solidari amb els presos polítics catalans, un altre fet que ha tingut una forta reacció pel que fa a mitjans internacionals, i que gairebé tots han recordat el suport que Pep Guardiola al procés català, d'aquests mitjans en tenim una mostra, com:L'Indépendant de Perpinyà, O Jogo de Portugal,Cadena alemanya Sport1,BBC Sport,Sky Sports,The Guardian,Daily Mail,Associated Press.L'argument de la Federació fou que el llaç groc no complia les normes dels equipaments i publicitat, i un missatge polític no permès.
Però el fet més curios a la sanció de la Federació de Futbol Anglesa, per dur el llaç groc en suport a la llibertat dels presos polítics, ha fet que una part l'afició del City, no estigui d'acord amb la sanció ha reaccionat per la xarxa en suport de l'entrenador. Precisament demà diumenge, 23 de febrer que el seu equip, s' enfrontarà a Wembley a l'Arsenal a la final de la Carabo Cup,a dos quarts de cinc aniran abillats amb llaços grocs o peces d'aquest color. Com podeu veure la feina que pot fer un simple llaç groc, depèn qui el porta, en aquest cas el del Pep Guardiola travessa les nostres fronteres , i cada vegada s'internacionalitza més i més. Hi tornarem“A corre-cuita”.
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada