dijous, 22 de febrer del 2018

A CORRE-CUITA. (8)- Vots, que no serveixen per res.

Articles del Víctor


18.02.18

A CORRE-CUITA. (8)

Vots, que no serveixen per res.

És trist posar un títol com aquests, no ús sembla?. Hom diria que sí, ja que això és el que ha passat - ho gairebé- en les darreres Eleccions del 21-D, convocades “ a manu judiciaire “, com gairebé tot des de fa temps, pel President del Govern Espanyol l'M.Rajoy, que ho va fer, pensant-se que d'aquesta guanyaria còmodament el seu Club de l'Unionisme-Constitucionalisme...,enfront de l'independentisme català, ho sigui fer una neteja total, com sí que és tractés del millor detergent (ContrInd,o així).

Unes Eleccions,que a part de ser les més surrealistes que s'han fet al món, amb un article 155, que fot feredat, per la seva duresa i arbitrarietat, crec que ja l'hi haguessin agradat al primer Borbó, fa 303 anys,- i sembla que fos ahir -, amb una corrua de gent jutjada, altra perseguida,i altra a la presó, amb mig Govern de la Generalitat, amb el vicepresident Junqueras, a la presó, i l'altre mig a l'exili,amb el president Puigdemont, - i tothom hi estiguérem d'acord , pensant-se que era la fòrmula magistral

I ara després de votar “com il faut”, amb una participació del 79,09%, que van fer a 8.247 meses, on votaren 4.392.891, en blanc 19.431 i nuls 16.092. I l'independentisme en conjunt ha guanyat de NOU,.- sumant 34 de JxCat,32 d'ERC i 4 de la CUP-CC, fan 70 (el 7,46%), però la formació més votada de l'Unionisme fou Ciutadans (Cs), amb 36 diputats, PSC 17 , PP 4, i els sempre indefinits de CatComú 8 (el 7,46%), sumant-ho tot plegat fan 65 (el 43,97%), i altres sense representació (l' 1,13%) -, però no poden formar Govern. Els que van quedar més fotuts, són la sucursal del PP a Catalunya, amb 4 escons, i sense grup parlamentari. I aniran al Grup mitx , junt amb la CUP. I ara volen canviar la Llei Electoral.

Ja veieu que els vots del 21-D, com hens podíem pensar, no han servit per a res, ans al contrari, que s'han enfurismat encara més i ho volen destruir tot (TV3,l'Escola catalana, l'economia, la cultura, etc.).A part de judialitzar i empresonar el que faci falta.Hi tornarem a corre-cuita.

Víctor Lluelles i Cardona



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada