dimecres, 29 d’agost del 2018

El remake de ‘Suspiria’ obrirà el Festival de Sitges


El remake de ‘Suspiria’ obrirà el Festival de Sitges

El remake de ‘Suspiria’ obrirà el Festival de Sitges

ActualitatMón Fantàstic 29 d'agost de 2018

L’espera ja té recompensa. El Festival de Sitges ha fet públic quin serà el film amb el qual obrirà la 51a edició que se celebrarà del 4 al 14 d’octubre. Es tracta de Suspiria, el remake de l’obra homònima de Dario Argento que ha dirigit el també italià Luca Guadagnino (Call me by your name).
A més una de les protagonistes del film, Tilda Swinton, rebrà a Sitges el Gran Premi Honorífic en reconeixement a una trajectòria on el cinema fantàstic ha tingut molt de protagonisme Entre els títols que ha protagonitzat destaquen Orlando (Sally Potter, 1992), Adaptation (Spike Jonze, 2002), Quemar después de leer (Joel i Ethan Coen, 2008), El curioso caso de Benjamin Button (David Fincher, 2008), Tenemos que hablar de Kevin (Lynne Ramsay, 2011), Snowpiercer (Bong Joon-ho, 2013), El Gran Hotel Budapest (Wes Anderson, 2014), Dr. Strange (Scott Derrickson, 2016) i Okja (Bong Joon-ho, 2017).

Una nova versió sense caure en la còpia

El director Luca Guadagnino farà la seva primera incursió en el giallo amb la direcció de Suspiria, un remake del clàssic homònim del 1977 de Dario Argento. Dakota Johnson (Triologia cinquanta ombres), Tilda Swinton (Isla de perros), Chloë Grace Moretz (Carrie), Mia Goth (Nymph()omaniac) i Jessica Harper, protagonista de la pel·lícula original.

Dakota Johnson interpreta Susie Bannion, una jove i ambiciosa ballarina que s’instal·la a Berlín per rebre classes en una prestigiosa escola de ballet. De seguida descobrirà que alguna cosa fosca comença a tenir lloc a l’acadèmia, una foscor que devora la directora artística, a la mateixa Susie i també a un afligit psicoterapeuta interpretat per Lutz Ebersdorf. Tots hauran de fer front a aquest malson. Com es pot veure al tràiler Guadagnino no ha optat tant per la còpia del clàssic dels setanta com per una versió lliure on segurament seran introduïts força elements inquietants de l’original. El que ha descartat és fer servir la mateixa paleta de colors que Argento va usar en el seu icònic film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada