dijous, 4 d’octubre del 2018
Joan Roca revalida el títol de millor cuiner del món
ULTURA > GASTRONOMIA
El xef del Celler de Can Roca,
Joan Roca, ha revalidat el títol de millor xef del món que atorga ‘The
Best Chef Awards’, una entitat que agrupa 350 cuiners de prestigi de tot
el món. El rànquing, que s’ha conegut en una gala celebrada a Milà, ha
situat en el segon lloc d’aquesta llista el danès René Redzepi, que
actualment està treballant en el nou projecte Noma 2.0, mentre que el
cuiner madrileny David Muñoz ha quedat en tercer lloc per la seva feina
al capdavant del restaurant Diverxo. La quarta posició és per al suec
Bjorn Frantzen (Frantzen) i la cinquena per a l’holandès Jonnie Boer (De
Librije). Albert Adrià (Tiquets) apareix en el catorzè lloc de la
llista.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada