divendres, 10 d’abril del 2015

Serra: "El procés sobiranista no ens ajuda gaire a les empreses catalanes"

NOMÈS PATEIXEN PER LA CARTERA...

Serra: "El procés sobiranista no ens ajuda gaire a les empreses catalanes"

EL POLS PER L'ESTAT PROPI

Serra: "El procés sobiranista no ens ajuda a les empreses catalanes"

El president de Catalana Occident veu un error "renunciar a la resta del mercat espanyol"

EL PERIODICO
AGUSTÍ SALA / BARCELONA
Divendres, 10 d'abril del 2015 - 10.35 h
El president de Catalana Occident, Josep Maria Serra, considera que "el procés sobiranista no ajuda gaire les empreses catalanes". Durant un esmorzar organitzat per PwC, Serra ha sigut crític amb aquest procés polític, que, al seu entendre, dificulta el treball de les companyies, malgrat que "els catalans en general tenim bona imatge, però anar a casa d'un client a dir-li que et tracta malament no ajuda". Serra opina que és un error "renunciar al mercat de la resta d'Espanya".
Sincer i clar a l'explicar els 150 anys d'història de la seva companyia, Serra ha criticat la regulació excessiva. Ha posat com a exemple la debacle de les caixes d'estalvis, que demanaven prestats recursos a terminis curts per donar crèdit a 30 anys i s'ha preguntat "¿què feia el Banc d'Espanya?". Segons la seva opinió, es tendeix a canviar les coses mitjançant regulació quan el que es necessita és "la supervisió".
També ha defensat l'estratègia del seu grup de creixement pausat. "No creiem gaire en les operacions corporatives massa espectaculars" que defensen els bancs d'inversió i de negocis.
Davant un auditori d'empresaris i executius, el president de Catalana Occident ha apostat pel treball en equip. "Si en una empresa hi ha el que coneixem com una persona indispensable, que no delega, no assumeix responsabilitats i s'apunta tots els mèrits, se l'ha d'acomiadar", ha sentenciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada