dijous, 2 d’abril del 2015

Xabi Alonso: "Guardiola no imposa la seva filosofia, ens convenç"

"Va ser una de les raons per les que vaig anar al Bayern"

Xabi Alonso: "Guardiola no imposa la seva filosofia, ens convenç"

Xabi Alonso se sent encantat de treballar a les ordres de Pep Guardiola al Bayern de Munic

Xabi Alonso se sent bé treballant amb Guardiola
Xabi Alonso se sent bé treballant amb Guardiola AFP
SPORT.ES
2015.04.02 | 20:21 H.
L'ex migcampista del Reial Madrid explica, en una entrevista a la revista de la FIFA, que "un dels bons motius" pels quals va decidir deixar el club blanc i iniciar un nou camí "diferent" a Alemanya va ser la presència de Guardiola a la banqueta.
"Vaig tenir molts i molt bons motius per fitxar pel Bayern. Pep Guardiola va ser un d'ells, per descomptat", afirma Alonso, que destaca que l'exentrenador del Barça "no imposa la seva filosofia", sinó que "ens convenç amb ella" .
El basc va assegurar comprendre per què Guardiola, "amb aquesta intensitat que té, ha aconseguit tantes coses en una cursa que encara no és especialment llarga. Em motiva molt poder aprendre més encara sobre futbol al seu costat, i és també un desafiament enorme", s'indica.
Alonso defineix Guardiola com "una persona molt minuciosa en els seus plantejaments i en el seu treball, un gran estrateg i un entrenador molt metòdic. Domina tots els aspectes del joc. No imposa la seva filosofia als jugadors, sinó que ens convenç amb ella. Si un entrenador és capaç d'aconseguir això, sap que els seus jugadors lluitaran encara amb més ganes ".
El tolosarra elogia també actual entrenador madridista Carlo Ancelotti: "Ancelotti, igual que Aragonés i Del Bosque, porta als seus equips a triomfar amb un magnífic tracte humà. Guardiola, com ja he dit abans, és increïble. Amb ell vam dominar com a mínim 3 sistemes de joc ", ha dit, i alhora ha destacat que Mourinho" és molt astut tàcticament i un gran motivador ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada