dimarts, 26 de setembre del 2017

Advocats sobiranistes convoquen una manifestació dimecres al TSJC

Referèndum

Advocats sobiranistes convoquen una manifestació dimecres al TSJC

Volen denunciar l'actuació repressiva de l'Estat contra l'1-O i la conculcació de drets fonamentals

El Col·lectiu Praga afirma que les forces d'ordre públic estan violant drets fonamentals

| 26/09/2017 a les 13:07h
Acte de presentació del manifest de juristes a favor del referèndum Foto: PNR

Les accions de resposta a l'estratègia repressiva de l'Estat contra l'1-O s'estén a tots els estaments de la societat catalana. Advocats independentistes han convocat per aquest dimecres una concentració de lletrats davant de la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona. La crida és als advocats de tots els col·legis catalans, demà a les sis de la tarda, i es demana que vagin amb la corresponent toga.

Els convocants volen denunciar la conculcació de drets fonamentals, fer una petició a les administracions espanyoles perquè deixin d'actuar en aquesta direcció i elevar a les instàncies internacionals una denúncia de l'actitud de l'Estat espanyol davant del referèndum. La concentració és una més de les accions sorgides del món jurídic en defensa del procés i el dret a decidir, que s'han incrementat davant l'aposta repressiva del govern espanyol.
(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada