dijous, 7 de setembre del 2017

Més de 400 alcaldes ja s'han compromès amb el referèndum

Referéndum

Més de 400 alcaldes ja s'han compromès amb el referèndum

És la resposta dels batlles a la carta signada per Puigdemont i Junqueras on s'informa que comptaran amb els locals municipals

| 07/09/2017 a les 18:38h
Diversos alcaldes signant el compromís amb el referèndum
Més de 400 alcaldes ja han signat al llarg d’aquest matí el decret de suport al referèndum convocat per a l'1 d'octubre. Ajuntaments de tot el país han visualitzat des de primera hora del matí el seu suport al Govern, poques hores després que se signés el decret de convocatòria i que, prèviament, el Parlament dónes llum verda a la llei.

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han impulsat aquesta iniciativa que vol visualitzar el paper cabdal dels municipis en el procés d'independència.



En els decrets d'alcaldia s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es comprometen a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada aquest 6 de setembre. Els batlles que, de moment, estan signant decrets d'alcaldia són bàsicament del PDECat, ERC i CUP, i n'estan informant a través dels seus comptes de Twitter. A NacióDigital els recollim en aquest mapa interactiu.
 
Carta de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras als ajuntaments



A continuació trobareu alguns dels alcaldes que han tuitejat confirmant-ho sota l'etiqueta #josigno.


 
(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada