dissabte, 9 de setembre del 2017

Un exalcalde imprimeix 45.000 paperetes del referèndum


referèndum

Un exalcalde imprimeix 45.000 paperetes del referèndum

Ha imprès a títol personal la quantitat que calcula que necessitaran a la Terra Alta, el Priorat i la Ribera d’Ebre

, Marçà | 08/09/2017 a les 15:41h
Imatge del municipi de Marçà | Cedida
Josep Maria Piqué, exalcalde de Marçà, al Priorat, ha imprès 45.000 paperetes per al referèndum: la quantitat que creu que necessitaran les comarques de la Terra Alta, el Priorat i la Ribera d’Ebre l’1 d’octubre. Assegura que ho ha fet a títol personal, mitjançant l’empresa Gràfiques Priorat, de la qual n’és propietari, segons informa TV3.

Piqué ha explicat a la televisió pública catalana que va ser aquest dijous quan va decidir portar a terme aquesta acció: "Se'm va acudir ahir, i avui he baixat la plantilla d'internet, de la Generalitat, i ho he fet. Considero que, sense violència, es pot fer tot”, ha defensat l’exalcalde. “Jo fa molts anys que estic implicat amb la independència i faré paperetes per si les retiren d'algun lloc. En seguiré fent fins que no em retirin les meves. En faré per als ajuntaments del Priorat, la Terra Alta i la Ribera que ho necessitin. Tots hem de col·laborar amb els mitjans que tenim", ha afegit.



Piqué ha decidit fer la impressió de les 45.000 paperetes per si les volen fer servir les tres comarques o també per substituir-les, si es donés el cas que les retiressin.
(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada