dimarts, 5 de desembre del 2017

Petició d'empresaris anti-procés a Albiol: "Que cap independentista ni la seva ombra torni a governar Catalunya"

Política

Petició d'empresaris anti-procés a Albiol: "Que cap independentista ni la seva ombra torni a governar Catalunya"

El líder del PP català rep la felicitació d'Empresaris de Catalunya per haver aplicat el 155
per Joan Antoni Guerrero (Barcelona) 05/12/2017
Enric Millo i Xavier García Albiol en un esmorzar amb empresaris
Enric Millo i Xavier García Albiol en un esmorzar amb empresaris | JOAN ANTONI GUERRERO


Membres d’Empresaris de Catalunya, una organització empresarial anti-prorcés, ha pregat aquest dimarts al candidat del PP a la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, que faci inviable un nou govern independentista. El president de l’organització, Jose Bou, ha tancat un esmorzar que Albiol ha tingut amb membres de l’entitat, desitjant que després del 21-D “cap independentista ni la seva ombra” tornin a governar Catalunya.

De fet, Bou s’ha expressat clarament a favor de l’aplicació de l’article 155 perquè, segons ha dit, ha permès “taponar la sagnia d’empreses” que s’ha produït a Catalunya a causa del procés. “De 100 empreses diàries que marxaven, hem passat a 40”, ha dit Bou, que ha felicitat Mariano Rajoy i el PP d’Albiol per have pres la mesura provocant aplaudiments efusius per part de l’audiència, on també hi havia el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

Albiol ha agraït les mostres de suport i la “valentia” de l’organització Empresaris de Catalunya per haver “plantat cara” a l’independentisme. Els independentistes, ha dit Albiol, “ens han portat a una situació on s’ha passat de dir que la independència significaria més i millor economia per Catalunya a que les empreses estiguin marxant de la nostra terra”. Albiol ha denunciat que el Govern català ha creat “un ambient de inseguretat jurídica i econòmica, que fa que ara Catalunya lideri les taxes d’atur i una reducció espectacular i molt perillosa de l’economia”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada