dimarts, 5 de desembre del 2017

Turull i Rull es conjuren per alliberar Junqueras, Forn i els 'Jordis' i restituir el Govern

RACÓ CATALÀ

Turull i Rull es conjuren per alliberar Junqueras, Forn i els 'Jordis' i restituir el Govern

Puigdemont, Ponsatí, Comín i Puig connecten en directes des de Brussel·les


Els consellers Jordi Turull i Josep Rull, destituïts pel govern espanyol, s'han conjurat per alliberar el vicepresident Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, encara empresonats.
En una roda de premsa a l'edifici Imagina de Barcelona aquest dimarts al matí, els números 4 i 6 -respectivament- de la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) per Barcelona han assegurat que dedicaran cos i ànima en la campanya per alliberar-los, restituir Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, així com tot el Govern.
Emocionats pel seu alliberament -aquest dilluns a la tarda-, i "tristos" pels quatre dirigents independentistes que encara estan empresonats, Turull i Rull han rebut l'escalf del propi Puigdemont, de Clara Ponsatí, Toni Comín i Lluís Puig. El president i els consellers destituïts han connectat en directe des de Brussel·les per celebrar l'alliberament dels seus dos companys d'executiu, i s'han sumat al prec de no parar fins que s'hagin alliberat també Junqueras, Forn i els 'Jordis'.


  També et pot interessar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada