diumenge, 10 de desembre del 2017

Triple empat d'ERC, JxCat i Cs el 21-D, segons «La Vanguardia»

eleccions parlament 2017

Triple empat d'ERC, JxCat i Cs el 21-D, segons «La Vanguardia»

El sondeig del diari del Grupo Godó constata un ascens de la llista del president, que trepitjaria els talons als republicans i Arrimadas

Un nova enquesta d'«El Español» pronostica una pujada de Junts per Catalunya

| 09/12/2017 a les 20:19h
Cartells electorals del 21-D, al metro | Adrià Costa
Les eleccions del 21-D es presenten molt renyides. Tant, que l'última enquesta que s'ha fet pública aquest dissabte al vespre, encarregada per La Vanguardia i elaborada per GAD3, dibuixa un triple empat entre ERC, Junts per Catalunya (JxCat) i Ciutadans (Cs). Segons el sondeig del diari del Grupo Godó, els republicans s'imposarien en els comicis (31-32 escons), seguits de la formació d'Inés Arrimadas (30-31 diputats). En la pugna pel primer lloc també hi apareixeria la llista encapçalada per Carles Puigdemont, que escala posicions i frega els 30 representants.

La davallada de la CUP -dels 10 diputats actuals als 5 del sondeig- impediria la majoria absoluta de l'independentisme, que es quedaria a la frontera dels 66-67 diputats (amb un 44,7% dels vots). El PSC assoliria 22 escons (més que els 16 que tenia), el PP es quedaria amb 8 mentre que Catalunya en Comú empitjoraria registres respecte Catalunya Sí que es Pot (d'11 a 8 electes).
 

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada