dimarts, 5 de desembre del 2017

Posen a la venda rèpliques en miniatura de les urnes de l'1-O

Posen a la venda rèpliques en miniatura de les urnes de l'1-O

La producció i manipulació ha anat a càrrec d'un taller escola de gent discapacitada intel·lectual de Barcelona

per J.A.G. 04/12/2017
Rèpliques en miniatura de les urnes de l'1-O en venda en un quiosc a Barcelona
Rèpliques en miniatura de les urnes de l'1-O en venda en un quiosc a Barcelona | JOAN ANTONI GUERRERO


Diferents quioscos i entitats sobiranistes del país han posat a la venda rèpliques en miniatura de l’urna del referèndum de l’1 d’octubre, fetes i manipulades a Catalunya per persones amb discapacitat intel·lectual del taller escola del Grup Col·laboratiu TEB. Les urnes han començat a aparèixer en alguns quioscos de la capital catalana, on s’estan venent a bon ritme, segons han explicat alguns venedors a 'El Món'. L’urna es ven dins d’una caixa de cartró on s’hi pot llegir l’eslògan “Jo vaig votar”.

A la seva web, els creadors de les rèpliques, que es venen al preu de 9,95 euros, asseguren que les urnes que es van fer servir l’1-O “van ser les més buscades de la democràcia” i “s’han convertit en el símbol d’una demanda històrica que encara continua”. Les peces tenen una mida de 8x8 centímetres.

La iniciativa permetrà que entitats sobiranistes i botigues de marxandatge de productes catalans les puguin comercialitzar. Els creadors de la iniciativa asseguren que, tot i que cadascú podrà fer servir els ingressos pel que consideri oportú, molts es destinaran a la Caixa de Solidaritat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada