dimecres, 2 de desembre del 2015

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(48). LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT,O NO, TENIM PARLAMENT INDEPENDENTISTA, O NO, PERÒ AMB UNA GRAN EMPRENYADA (1) ... DE NASSOS , I ARA QUÈ ??

Articles del Víctor 
29.11-30.11.15
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(48). LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT,O NO, TENIM PARLAMENT INDEPENDENTISTA, O NO, PERÒ AMB UNA GRAN EMPRENYADA (1) ... DE NASSOS , I ARA QUÈ ?? 
 Durant el dia , impacient i nerviós he pres notes mentals com: “Estic acollonit perquè avui 29N, per bé o per mal passarem a la historia...”.- ”N'hi ha per llençar la gorra al foc i engegar-ho tot a fer punyetes...”-,o coses molt més fortes i escatològiques que per decència no escric, encara que s'ho mereixen, fins i tot elevades l'enèsima potencia. També he pres notes reals, com: Tres dels quatre escenaris que es planteja la CUP preveuen investir Mas. Aquest diumenge els militants i col·laboradors de la CUP votaran a mà alçada, i d'aquí en sortirà un mandat no vinculant per a la comissió que negocia amb Junts pel Sí. ...i algunes altres.

Són les 9 de la nit del 29N- del 2015 -, un dia , el d'avui 29 de novembre del 2015,que com les altres dates 11S, 9N, 27N i moltes més , passaran a la història de Catalunya, però en aquest cas en signe negatiu i decebedor per la pèrdua de dos mesos parlant, discutint i menjant-se el “coco”, per no arribar a cap acord. I desaprofitar totes les fites aconseguides fins ara. De fet tots els imputs que m'havien anat arribant fins al moment que han sortit les notícies de les 9 per internet, ràdio i televisió,quan s'ha donat la notícia que a la Gran Assemblea de la CUP celebrada a Manresa, s'ha aprovat tot, menys el suport a l'investidura d'Artur Mas per a la Presidència de la Generalitat de Catalunya”, és per això que hom és pregunta: i , ara què...???
 
Sí, I, ara què...??-. Perquè amb aquest pas que anem, per arribar a la desconnexió,-com volíem amb la Resolució-, no se si seran 18 mesos, 18 anys, 180 anys o bé ja ho podríem arrodonir a uns altres 300 anys , que no passa res i llavors si com a país, societat, llengua i cultura amb subsistit, - sense tenir en compte el Canvi climàtic -, segurament així com a país lliure i independent podrem entrar directament al Llibre Guinness dels Records.
Emprenyat com un mico, i per esbargir-me, decideixo posar-me a veure, seriosament , doncs ho faig de resquitllada, el capítol de la sèrie del Comissario Brunnetti, que fan a Can Cuní, vull dir a 8TV, que en sóc un fan i que he vist i llegit un munt de vegades...” ............................ i passem al dilluns.
I, ara què...??- . “I resulta que no sols passarà a la història de Catalunya el 29N- del 2015 -, sinó el d'avui 30 de novembre del 2015, però potser encara per més INRI, i molta més vergonya alinea...”. Doncs per acabar-ho d'adobar i fer-ho encara més surrealista- com deia en Pere IV, “ Ei, si potser...!!!???”, els NENS/NES DE LA CUP- malgrat que ja n'hi ha molts que s'afaiten o és deixen o NO, barba revolucionaria, sembla que facin política de patí de Cole, amb un “ No t'estic amic...” amb aquesta i altres rebequeries fans que siguin una canalla petit-burgesa cruel i malcriada. Ho dic per la decisió de la CUP d'aliar-se amb l'oposició per triar els senadors de representació autonòmica, i així han llevat un representant a la formació de Junts pel SÍ donant un senador al PP, a més de CSQP, amb la queixa d'un parlamentari independentista que deia: És sorprenent que vulguin vetar Mas i que alhora facilitin que Camacho sigui senadora” .Rabietes parlamentàries que segurament faran sovint, pel “ No t'estic amic...” o “M'has pres la pilota”.
Hom, tot això no ho troba estrany, doncs ja ho diuen que els extrems sempre s'atreuen i es toquen i més si són l'extrema dreta i l'extrema esquerra, encara que es digui ANTICAPITALISTA.
George Orwell tenia raó.
I de debò que en tenia raó en George Orwell, i no parlo del seu famós i premonitori 1984, que també, sinó el seu llibre titulat Homenatge a Catalunya, fet a partir de la seva vinguda amb les Brigades Internacionals a lluitar contra el feixisme a la Guerra Incivil, En el que explica, que va trobar una societat, uns partits i uns polítics dividits i complexos d'allò més, i que aquí es vivia una revolució dins d'una altra revolució, amb totes les contradiccions possibles. 
L'aparcament de bicicletes de la Central Nuclear.
Sí,no us espanteu,no parlarem de la desintegració de l'àtom, ni dels perills de la producció d'energia per aquest mètode. Sinó, de com volem construir un NOU PAÍS, si fem com conta la Llegenda Urbana, que una vegada hi havia un equip d' enginyers que dissenyant una Central Nuclear , vàrem posar més atenció i cura en el projecte i construcció de l'aparcament de bicicletes que en el projecte, protecció i construcció del reactor nuclear que com sabeu és (on es desenvolupa la producció energètica d'una Central Nuclear que la convertint-la en energia calorifíca en alliberar del nucli àtoms d'urani bombardejats amb neutrons, provocant una reacció en cadena, etc.) que genera la calor per les turbines i com no podia ser d'altra manera, i si no és fa bé contamina i explota. És per aixó que en la construcció d'un NOU PAÍS, és te de prioritzar les coses importants, i no fer la puta i la Ramoneta , que tant havien criticat.
En definitiva que fotaria la gorra al foc, però després hauria de replegar les cendres per tornar a començar: Permeteu-me i perdoneu-me aquesta primera EMPRENYADA- un molt acumulada per l'espectacle i la traïdoria dels “Nens de la CUP, i dels Junts pel Sí , que com veiem, respectivament uns juguen més que els altres i malgrat tot n'anirem parlant, tot anant cap a la independència...
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada